Pennant gleder seg

Jermaine Pennant gleder seg til gjensynet med St Andrews i kveld. Vingen er imidlertid usikker på hvilken mottakelse han vil få av Birmingham-fansen.

Jermaine Pennant ser frem til å spille mot gamle lagkamerater når Liverpool møter Birmingham i 4.runde i ligacupen i kveld. I mars var han selv med på å tape 7-0 for Liverpool i FA-cupen på St Andrews. Et slikt resultat forventer han ikke i kveld.

- 7-0 seieren var en engangsgreie. En dårlig kveld for spillerne og en trist kveld for supporterne i Birmingham. Jeg vet supporterne var fortvilet og sinte over måten vi tapte kampen på, og i garderoben etterpå var stemningen laber, minnes Pennant.

- Dette er grunnen til at jeg mener vi må være på vakt i kveld. Steve Bruce vil ikke tillate at noe slikt skjer igjen. Han har et helt annet lag nå, men han vil fortelle dem at han ikke har råd til å bli ydmyket på samme måten en gang til. Jeg kan ikke se for meg noen repetisjon av resultatet fra FA-cupkampen, da Steve rett og slett ikke vil tillate det, uttaler Pennant til Liverpool Echo.

- Jeg har fulgt med på resultatene til Birmingham etter at jeg forlot klubben, og jeg håper ærlig og oppriktig at de rykker opp igjen denne sesongen, for de hører hjemme i Premier League. Årets utgave av Birmingham virker som en knallhard nøtt, og har vært formlaget i Championship etter en svak start på sesongen. De har virkelig fått skikk på sakene den siste tiden.

- Jeg gleder meg virkelig til gjensynet med St Andrews, men jeg er ikke sikker på hvordan jeg vil bli mottatt av supporterne. Jeg håper de ikke vil være så alt for fiendtlig innstilte.

Sevilla-spiller linket
Tabloidene bærer mer og mer preg av at det bare er drøye halvannen måned til transfervinduet åpner igjen. I dag linkes Liverpool til den unge midtbanespilleren Antonio Puerta hos Sevilla.  Puerta har kontrakt med topplaget i Spania til 2009, men Sevilla skal være ivrige etter å få forlenget denne til 2011.