Pennant rakk ikke Sveits-flyet

Jermaine Pennant ble ikke med flyet til Sveits sammen med resten av troppen, men skriver trolig under senere i dag. Sinama-Pongolle og Warnock måtte bli hjemme grunnet skader.

I motsetning til Birmingham Mail opererer Chris Bascombe i Liverpool Echo med en totalramme på £6M for Pennant-overgangen. Journalisten som følger Liverpool tettest av alle hevder at 23-åringen kommer til å gjøre sin Liverpool-debut mot Kaiserslautern i helgen.

Pennant rakk imidlertid ikke flyet til Sveits i dag sammen med den øvrige troppen, da klubblege Mark Waller fortsatt ikke var ferdig med den medisinske testen ved avreise. Dermed må den tidligere Arsenal-spilleren reise etter med et senere fly.

Kuyt-jakten intensiveres
Echo skriver at Pennant sannsynligvis skriver under en kontrakt med de røde senere i dag, og dermed er høyreving-problemet endelig løst. Avisen skriver i den forbindelse at overgangen til Daniel Alves blir lagt på is inntil neste sesong, og at Benitez nå kan konsentrere seg om å sikre seg spissen Dirk Kuyt fra Feyenoord.

Carson, Dudek og Anderson
Liverpool Echo bekrefter ellers rapportene fra Sky Sports om at Scott Carson har skrevet under på en ny og forbedret femårskontrakt. Samtidig skal Portsmouth, som var interessert i Carson, ha registrert en interesse for Jerzy Dudek, og kan være villige til å gi £1.5M for polakken. Lokalavisen bekrefter også den nye kontrakten til Paul Anderson.

Alonso blir på Anfield
Rapporter i spansk presse i dag antydet at Real Madrid hadde lansert et offisielt bud på £20M for Xabi Alonso. Rafael Benitez skal i den forbindelse ha gjentatt at det ikke finnes en sjanse i havet for at Alonso forlater Anfield i sommer.

- Denne rapporten er ikke sann. Vi har ikke mottatt noe bud. Jeg har snakket med folk i Madrid og gjorte det klart for dem at det er uaktuelt for oss å selge Xabi. Spilleren selv har da også bekreftet at han er fornøyd her, og at han ikke kommer til å forlate Liverpool, siteres Benitez i Echo.

Pongolle og Warnock ble hjemme
Florent Sinama-Pongolle og Stephen Warnock ble ikke med den øvrige troppen til Sveits i dag. Pongolle sliter med en hamstring-strekk, mens Warnock jobber seg tilbake etter en mindre operasjon som følge av at en tidligere brokkoperasjon ikke var helt vellykket.