Pennant tror på et godt resultat

Jermaine Pennant mener at et godt resultat mot Arsenal vil få Liverpools sesong på fote igjen. Zenden begynner endelig å finne formen etter korsbåndskaden. Highdale debuterte med seier.

Jermaine Pennant mener at borteseieren mot Birmingham gjør at de røde reiser til Emirates Stadium med en god porsjon selvtillit i bagasjen på søndag.

- Seieren mot Birmingham gjorde godt, og vi har spilt bra i de siste fem kampene. Vi er ubeseiret på disse kampene, og har ikke sluppet inn mange mål. Vi begynner å finne formen og stabiliteten, og forhåpentligvis kan det hjelpe oss på søndag, sier høyreflanken.

- Et godt resultat mot Arsenal vil få sesongen vår på fote igjen, og det er hva vi sikter mot, legger han til.

Zenden i form
Liverpool må som kjent klare seg uten langtidsskadde Mohamed Sissoko i lang tid fremover, og det betyr at Bolo Zenden kan regne med mer spilletid de kommende månedene.

- Det var et hardt slag i ansiktet for oss å miste Sissoko. Alle vet hvor viktig han er for laget. Vi håper han er tilbake så fort som mulig, sier imidlertid nederlenderen om den saken.

- Sissoko er en fantastisk spiller med mye energi, og han trekker seg aldri fra en takling. Vi vil definitivt savne han, men vi har en stor stall med kvalitetsspillere som kan gjøre jobben, legger han til.

Selv spilte Zenden en svært god kamp mot Birmingham i ligacupen, og er nå henrykt over endelig å være tilbake i toppform igjen for første gang etter korsbåndskaden han pådro seg for ett år siden.

- I november i fjor ødela jeg korsbåndet. Det var en alvorlig skade, og du trenger litt tid til å komme tilbake fra noe slikt. Nå er jeg bare glad for all den spilletiden jeg kan få, og jeg prøver å bli bedre hele tiden og kjempe om en plass på laget, avslutter Zenden.

Highdale debuterte med seier
Liverpools lovende midtbanespiller Sean Highdale debuterte for England U16 ved å spille første omgang da de unge engelskmennene slo Nord-Irland hele 3-0 i Victory Shield-turneringen i går kveld. I sin første kamp i turneringen for en måned siden, spilte England 1-1 mot Wales. Gårsdagens resultat betyr at Englands siste kamp i turneringen, mot Skottland i York 8.desember, blir en ren finale. Skottland har vunnet begge sine to første kamper, så England må vinne kampen for å gå til topps.