Potter til Southampton

Darren Potter vil spille for Southampton på lån ut denne sesongen. - Simao blir i Benfica ut 2005/06. Bytte av reservelagskamp.

Midtbanespiller valgte sørkysten
Darren Potter har gått til Southampton på lån til og med 31.mai, eller i klartekst for resten av 2005/06 sesongen.  Det var lenge ventet at scouseren som spiller for Irland U21 ville gå til Hearts etter at skottene skal ha blitt enig om en overgang verdt £750.000, men Potter vil nå heller prøve å bedre tabellsituasjonen for Soton på nedre del av tabellen i The Championship.  Potter fikk en ryggskade i desember, men var tilbake på banen igjen da reservelaget slo Newcastle sist tirsdag.


Ingen overgang for Simao
Simao Sabrosa vil spille for Benfica i hvert fall ut denne sesongen.  Det bekrefter presidenten til storklubben i Lisboa, Luis Filipe Vieira.  

– Simao er en Benfica-spiller inntil 2010, sier Vieira.  – Hva som foreløpig er blitt avtalt fram til nå, både av Benifca og av spilleren, vil ikke bli avslørt.  Det eneste jeg kan si med sikkerhet er at Simao vil være i Benfica til denne sesongen er over.

Det presidenten sier er altså at lagets kaptein har kontrakt fram til 2010, og at spilleren vil være i klubben frem til VM i Tyskland i sommer.  Hva som vil skje etter det er en foreløpig hemmelighet.  Liverpool var nær ved å sikre seg Simao før det forrige transfervinduet ble lukket 1.september, inntil Benfica øket prisen i 12.time.  En pris som de røde senere ikke har vært villig til å betale.


Neste reservelagskamp
Liverpools neste reservelagskamp, mot Middlesbrough torsdag 2.februar, vil bli spilte på bortebane istedenfor ”hjemme” på Racecourse Ground i Wrexham.  Årsaken er at Wrexham er involvert i den walisiske cupen den uka.  Den opprinnelige bortekampen mot ’boro vil dermed bli spilt i Wrexham 28.mars.