Pre-season kamp i Tyskland

Liverpool skal spille mot Mainz 05 som sist oppgjøringskamp før Champions League kvalifisering. Sterkt og overraskende ”comeback” av Harry Kewell.

Liverpool spiller 4.august
FSV Mainz 05 skriver på sine hjemmesider at klubben som ble nr.14 i årets Bundesliga skal spille pre-season kamp mot Liverpool fredag 4.august.  Dette vil bli den siste treningskampen som Liverpool har før man spiller første kamp i 3.kvalifiseringsrunde til Champions League.

- Vi ønsket å igjen presentere en europeisk toppklubb for våre fans i Mainz, sier manager Christian Heidel.  – I Liverpool fant vi en av de aller mest attraktive.  Dette vil være en oppkjøringskamp for begge klubbene, og en ypperlig måte for våre fans å starte neste sesong på.


To mål av Harry
Harry Kewell var på banen i 85 minutter da Australia vant 8-1 i en treningskamp mot et klubblag fra den lille byen Kloetinge i Nederland.  Det var ikke ventet at Harry skulle være på banen, men Liverpool-spilleren skal ha bedt om å få spille første omgang.  Det gikk så bra at Kewell fullførte 85 minutter i en offensiv midtbanerolle.

- Jeg følte meg bra og ønsket å fortsette, forklarer Kewell.  Han scoret to mål, hvorav det ene var en touch på et innlegg mens den andre var en heading.

- Det går bra, det er fortsatt 10 dager til den første kampen og jeg jobber nær sagt døgnet rundt.  Det føles alltid bra å score et par mål.

- Vi skal nå først spille mot Nederland, og det ville vært flott om jeg kunne vært involvert der, men det er den siste oppgjøringskampen mot Liechtenstein vi sikter inn på.  For øyeblikket kjennes det bare godt å være involvert med troppen.

Australia spiller mot Nederland i morgen, og mot Liechtenstein på onsdag.  Deres første kamp i VM er mot Japan 12. juni.