Preseason startet i går

Spillerne startet treningen på Melwood i går. Gary Ablett på plass som reservelagstrener. Aurelio har fortsatt ikke signert. Flere treningskamper. Hamann er aktuell for City.

Liverpool Daily Post melder at en rekke spillere var fraværende da Liverpool startet sin preseason-trening i går. Ikke uventet, ettersom spillerne som har vært involvert i VM har blitt innvilget noen ekstra dager fri etter mesterskapet. England-spillerne har for eksempel fått hele to ekstra uker til å komme til hektene igjen etter at de røk ut for Portugal på straffespark.

Aurelio har IKKE skrevet under - ennå
Daily Post tilbakeviser også at Fabio Aurelio har skrevet under sin Liverpool-kontrakt ennå, slik en rekke medier har meldt. Men det skal uansett være kun formaliteter som gjenstår, og det er ventet at de nødvendige navnetrekkene kommer på papiret i løpet av noen få dager.

Ablett på plass
Ny reservelagstrener var også på plass på Melwood i går, i form av Gary Ablett. Den tidligere forsvarsspilleren kommer fra en posisjon som juniortrener hos den blå naboen på andre siden av Stanley Park.

Nå kommer de røde til å trene på Melwood frem til de reiser til treningsleiren i Bad Ragaz i Østerrike 25.juli. Treningsøktene på hjemlig grunn blir kun avbrutt av treningskampene mot Wrexham 15.juli og Crewe 22.juli.

To treningskamper til 
Daily Post melder også at Liverpool vil spille to andre treningskamper i løpet av Østerrike-oppholdet, i tillegg til den allerede offentliggjorte kampen mot tyske Mainz 4.august.

Pearce jakter Hamann
Lokalavisen på Merseyside melder også at Manchester City har intensivert jakten på Dietmar Hamann, etter at en overgangen til Bolton Wanderers nå ser ut til å falle i fisk. City-manager Stuart Pearce skal stå klar med en toårskontrakt for tyskeren, men skal man tro Daily Post er det en del hindringer som må ryddes av veien før tyskeren blir City-spiller.

Blant annet må Hamann godta en betydelig lønnsreduksjon, og en overgang til City of Manchester Stadium kan også få Bolton-ledelsen til å sette seg på bakbeina, ettersom Hamann skal ha signert en pre-kontrakt på Reebok Stadium. Sam Allardyce vil nok ikke være fornøyd med at midtbanespilleren slutter seg til en rival i Premier League, all den tid han signaliserte at han ikke ville spille for Bolton fordi han ønsket seg hjem til Tyskland.