Rafa Benitez månedens manager

Benitez til topps igjen. Byrådsleder ønsker nye samtaler med Everton og Liverpool. Staunton tar over som manager for Irland. Dudek-drakt solgt for kr 75.000,-

Liverpools manager har blitt kårets til månedens manager i Premier League for andre måneden på rad. Også i november vant spanjolen denne utmerkelsen. I desember vant klubben alle sine ligakamper, samtidig som de spilte uavgjort mot Chelsea i Champions League.

Bare fire ganger tidligere har en Premier League manager vunnet kåringen to ganger på rad. Det skjedde med Paul Jewell i august og september inneværende sesong, Alex Ferguson (1996), Kevin Keegan (1995) og Joe Kinnear (1994).

NYE STADIONSAMTALER?
Lite skiller dagens to banerWarren Bradley, City Council leader i Liverpoool, ønsker nye runde med byens to klubber vedrørende en delt bane. Til tross for at Liverpool FC har signalisert sterkt at de ønsker å bygge en ny stadion kun til eget bruk – er det byrådslederen som på eget initiativ vil ha nye møter.

Til lokalavisen sier Bradley at årsaken er todelt. Han ønsker å finne ut om Evertons nye stadionplaner er reelle og eventuelt hvor reelle de er. Samtidig sier han at det går mange rykter om at Liverpool ikke har råd til nytt stadionanlegg.

- Folk har spurt meg om hvorfor jeg ønsker en delt bane mellom de to lagene. Slik jeg ser det spiller det ingen rolle hvor du ser fotball. Det viktigste er hva som skjer på banen. Hvis Liverpool og Everton bare må betale halvparten av hva et nytt stadion koster vil de ha mer penger å bruke på spillere.

Bradley sier videre at han kommer til å be om et møte med Rick Parry om saken. Bradley er sesongbillettinnehaver på Goodison.

STAUNTON SJEF FOR IRLAND
Irland har litt overraskende utnevnt Steve Staunton som ny manager for landslaget. Den tidligere Liverpoolspilleren har lenge ligget langt fremme i kampen om å få jobben. Men det overrasker likevel mange at den grønne øya går for et så urutinert navn. Sir Bobby Robson skal imidlertid jobbe ved hans side som konsulent. Staunton fikk i sin tid 102 landskamper og har den siste tiden vært assisterende manager i Walsall. Kevin MacDonald, også han tidligere rød, og Alan Kelly inngår i trenerteamet.

DRAKT SOLGT FOR 75.000
Jerzy Dudek sin keeperdrakt fra Champions League finalen ble i dag solgt på en nettauksjon for rundt 75000 norske kroner. Det høyeste budet kom bare sekunder før auksjonen ble avsluttet i ettermiddag. Den berømte drakten fra den berømte kampen må være en av de dyreste Liverpooldraktene som er solgt noensinne. Inntektene gikk til en polsk veldedighetsorganisasjon.