Rafa berømmer Momo

Liverpools manager om spilleren som ikke alltid får den heder han fortjener, og at han vil ha flere reserver. Daniel Alves sier at det fortsatt er interesse fra Anfield.

Viktige Sissoko
I kjølvannet av dramaet i Cardiff mot West Ham, slår Rafael Benitez fast at Momo Sissoko er en av klubbens beste og viktigste spillere.

- Momo har gjort det bra hele sesongen, forklarer Rafa.  – Han arbeider gjennom hele kampen, og er veldig viktig for oss.  Jeg snakker ikke bare om lørdag, men gjennom hele året.

- Noen i min trenerstab kom til meg etter kampen sa at de synes Momo skulle ha delt prisen som banens beste sammen med Steven Gerrard.  Det kan være at noen ikke er klar over hvor viktig Momo er, men alle i klubben vet det.

Rick Parry uttalte nylig at man burde vurdere å gi lov til å benytte fire innbyttere i kamper som strekker seg over 90 minutter.  Rafael Benitez har et annet forslag om hvordan man kan hjelpe laget i en slik situasjon.

- En ekstra innbytter er en mulighet, men jeg mener det er viktigere å tillate en tropp på 18 til hver kamp.  I andre land kan du ha to spillere mer på benken, og jeg tror det vil være en god idé hvis man innfører det i England.

- Det betyr at du har større dekning for flere spillere dersom det blir problemer.  For øyeblikket har du bare fire spillere i tillegg til en keeper, noe som gjør det vanskeligere å forandre på ting hvis du ikke har en direkte erstatter til en spesiell posisjon.


Høyre flankespiller vurderer fremtiden
Daniel Alves hos Sevilla sier til den spanske avisen AS at Liverpool fortsatt viser interesse for ham, etter at det ble sagt i januar at den spanske klubben avviste et tilbud fra Anfield.  Alves er en offensiv brasiliansk høyreback, som også kan spille på midtbanen.  Sevilla endte på 5.plass i årets La Liga, og mistet kvalifisering til Champions kun ved å ha tapt i innbyrdes oppgjør til Osasuna.

- Vi har jobbet meget bra i Sevilla gjennom hele sesongen og hva vi har oppnådd er utrolig.  Vi er meget glade for å kunne spille i UEFA-Cupen neste sesong, og det var vel fortjent.

- Jeg hadde et håp om å komme til VM med Brasil, men jeg er ikke lei meg for at det ikke ble slik.  Jeg har kunnet avslutte sesongen med hodet høyt hevet.

- Angående min fremtid i Sevilla er det for tidlig å si noe sikkert.  Det er noe vi vil endelig bestemme senere.  Det som er sikkert er at Liverpool fortsatt viser interesse.  Det er en fristende mulighet.  Med en spansk trener og de spillerne man har der, vil det være lett for meg å tilpasse meg.