Rafa frykter langt skadeavbrekk for Momo

Rafael Benitez regner med å måtte unnvære Mohamed Sissoko i lang tid fremover, etter at afrikaneren falt forkjært og slo skuldra ut av ledd mot Birmingham i kveld. Trekning på lørdag.

Momo gikk overende i en tilsynelatende ufarlig duell med Mehdi Nafti, men landet forkjært på høyresiden, og det ble umiddelbart klart at det dreide seg om en alvorlig skade. Da hadde man ennå ikke passert halvtimen av kveldens ligacupkamp på St Andrews.

- Vi krysser fingrene og håper det beste, uttalte Benitez til pressen etter kampslutt.

- Jeg kan ikke si noe mer for øyeblikket. Vi venter på nyheter fra sykehuset, la han til.

- Vi trenger alle våre spillere, og vi vet at Momo er en spiller som gir oss mye energi på midtbanen. Men det er åpenbart at vi må klare oss uten han i lang tid nå.

De verste spådommene lyder faktisk på et skadeopphold på 3-4 måneder. Alt avhenger av hvor skadet høyre skulder er. Dersom Momo er heldig kan han imidlertid være tilbake etter halvannen til 2 måneder også.

På det sportslige plan var Benitez glad for å ha sikret seg en borteseier på engelsk grunn for første gang denne sesongen, og ikke minst for å ha sikret seg en plass i kvartfinalen i ligacupen.

- Spillerne jobbet ekstremt hardt i kveld, men oppgaven ville ha blitt lettere om vi hadde satt sjansene våre. Vi misbrukte et straffespark, og hadde andre opplagte målsjanser. Hadde vi gjort ett mål til ville det ha blitt en annen og enklere kamp for oss, resonnerte manageren.

Det hevdes at Bellamy og Fowler hadde en disputt om hvem som skulle ta straffesparket, og kaptein Fowler skal til slutt ha gitt etter for waliserens iver.

Trekningen av kvartfinalene i ligacupen finner sted på Sky Sports lørdag kl. 13.00.