Rafa glad for å toppe gruppa

Rafael Benitez fryder seg over at Liverpool nå topper gruppe C i Champions League, og tror at seire i de to siste hjemmekampene holder til avansement.

Rafael Benitez sier til liverpoolfc.tv i dag at han er lettet over at hans lag til slutt stakk av med alle tre poengene fra det nervepirrende oppgjøret mot Galatasaray i går kveld, og nå er spanjolen glad for å se at Liverpool topper gruppe C etter to kamper, etter at PSV Eindhoven i går vant 1-0 på bortebane mot Bordeaux i den andre kampen i gruppen.

Liverpool-manageren innrømmer at kampen mot tyrkerne ikke gikk helt etter planen, etter at de røde nær hadde gitt fra seg en 3-0 ledelse. Men til slutt halte man altså i land en 3-2 seier, og står i likhet med PSV med fire poeng på de to første kampene.

- Det ble en merkelig kamp i går kveld. Vi startet bra, og fikk lagt mange innlegg inn i feltet, samt at vi hadde mange avslutninger og gjorde et par tidlige mål. Vi hadde et solid overtak etter 20 minutter. Kanskje begynte vi å tro at jobben var gjort? Galatasaray begynte i alle fall å skape problemer for oss, slår Rafa fast.

- Den positive beholdningen var imidlertid at Crouch gjorde sitt andre mål i kampen, og det var et fantastisk mål. Når man ser noen score et slikt mål på saksespark, skjønner man at det dreier seg om en kvalitetsspiller.

- Galatasaray begynte imidlertid å flytte frem folk når de lå under med tre mål og ikke hadde noe å tape lenger. De angrep oss med mye folk, og vi slet med å kontrollere kampen etter det. Jeg er glad for at vi tok de tre poengene, og jeg er glad for at vi fortsatt er ubeseiret i gruppen og at vi topper tabellen. Dersom vi vinner de to siste hjemmekampene våre nå, burde vi gå videre.

- Vanligvis er jeg ganske rolig under kampene, og prøver å analysere det som skjer ute på banen i sluttminuttene. Men i går kveld ble vi satt under så sterkt press at det ble vanskelig å tenke klart. Nå ser vi bare frem til neste kamp, og er takknemlig for at vi fikk med oss alle tre poengene fra denne kampen.