Rafa ikke kandidat til Englands-jobben

Rafael Benitez tar neppe over etter Svennis, skal vi tro bookmakerne. Argentinsk høyreving linkes. Medlemmer kan søke på billetter til kampen mot Charlton i London.

Bookmakerne finner det heldigvis lite sannsynlig at Rafael Benitez er kandidat til å ta over som England-manager etter Sven Göran Eriksson, når svensken slutter i jobben etter VM i Tyskland. Spanjolen står for eksempel til hele 101 i odds hos Centrebet, sammen med blant annet Alex Ferguson.

Til sammenligning står Jose Mourinho til 21 i odds, mens Steve McClaren er favoritten til å bli ny landslagssjef, til 5 i oddds. Nærmest følger Guus Hiddink, Sam Allardyce og Alan Curbishley.


Argentinsk høyreving linkes
Den spanske sportsavisen AS hevder i dag at Liverpool vurderer å legge inn et bud på 6 millioner euro for Atletico Madrids høyreving Luciano Galetti. Argentineren sliter med å få spilletid i Madrid-klubben, og skal ønske seg til en ny klubb for å ha bedre sjanser til å representere Argentina under sommerens VM. Galetti er født i 1980, og står bokført med 9 landskamper og 3 mål for Argentina.

Billetter Charlton-Liverpool
Vi har i dag fått beskjed om at vi får noen få billetter til dette oppgjøret. Billettene er i Liverpoolsvingen. Medlemmer kan sende en søknad til [email protected]. En billett per medlem. Av de søknadene som har kommet trekker ut ”vinnerne” i morgen tidlig. Vær obs på at kampen ikke blir spilt som planlagt dersom det blir uavgjort i søndagens FA-Cup kamp mot Portsmouth.