Rafa jakter den perfekte tropp

Rafael Benitez håper å finne de rette spillerne i løpet av sommeren. Spillerne som kan innkassere Liverpools 19.ligatittel.

Rafael Benitez jobber fortsatt knallhardt for å finne den rette miksen av spillere på Anfield, og vi kan derfor gå en interessant transfer-sommer i møte når spanjolen forsøker å sette sammen den optimale spillergruppen.

- Det er egentlig ikke så komplisert. Spillere har ulike personligheter, og folk vil alltid være forskjellige. Går du på teater vil din opplevelse være annerledes enn for en annen person. Slik er det med spillere også. Noen forstår spillestilen, kulturen og språket, mens andre ikke gjør det. Jeg har alltid sagt at du kan behøve en god spiller for å vinne en enkelt kamp, men du trenger en god tropp for å vinne trofeer, uttaler mangeren til Liverpool Daily Post.

- Du trenger gode proffer som du kan jobbe med i flere år, ikke bare en kamp. Supporterne har sine favoritter, og mener at disse spillerne burde spille, eller at disse spillerne burde ha vært kjøpt. Du kan bruke visse spillere for å tilfredstille supporterne, men skal du vinne noe må du ha folk som jobber for deg i 90 minutter hver uke. Folk som jobber knallhardt på hver trening. Arbeidsvillige spillere som har nok kvalitet til å vinne trofeer, legger han til.

Benitez innrømmer nå at ligatittelen er målet for neste sesong.

- Jeg vet at ligatittelen er målet. Vår tanke er å bli bedre i alle lagdeler, sier han om sine fremtidsplaner.