Rafa jakter på høyreving

Rafael Benitez håper å bringe inn en midtbanespiller fra spansk fotball, trolig i bytte med utlånte Mark Gonzalez. Daniel Agger kan erstatte syk Sami Hyypiä.


Benitez ikke ferdig med handling
Manager Rafael Benitez sier i dag at han fortsatt håper å hente inn en høyreving før transferdeadline på tirsdag.  Denne spillereren kommer fra spanske liga og kan være aktuell i en bytteavtale med Mark Gonzalez.

- Vi har ikke mye penger slik at vi må bruke oppfinnsomhet, sier Rafa.  – Akkurat nå tenker jeg på en spiller til i Spania, kanskje i en byttehandel, hvis det er mulig.  En høyreving.  Jeg kan imidlertid ikke komme med noen navn.

- Det er vanskelig siden de store klubbene og de store spillerne kjemper om å komme blant de fire beste i ligaen og dermed spill i Europa, og disse klubbene ønsker ikke å selge spillere.  Som sagt, vi er da nødt til å bruke oppfinnsomhet.

Trolig vil Liverpool prøve å gjøre en byttehandel slik at Mark Gonzalez vil spille resten av sesongen i La Liga, mens de røde får hentet en spiller motsatt vei enten på lån eller ved en permanent overgang.


Hyypiä er syk
Sami Hyypiä har ikke trent denne uka p.g.a. sykdom.  Rafael Benitez sier at det er en mulighet for at Daniel Agger vil få sin debut på Fratton Park på søndag.

- Det er en mulighet.  Jeg må sjekke siden Sami Hyypiä har vært syk et par dager.  De nye spillerne er ikke 100 prosent klare fysisk, men de vil være i bra nok form til å spille i denne kampen.