Rafa lover radikal forbedring mot Haifa

Etter tre strake nederlag og ti baklengsmål under treningskampene den siste uken, er det mye å rette på for Benitez. Manageren lover likevel at supporterne vil få se et helt annet lag på onsdag.

Rafael Benitez prøver å berolige alle røde supportere, og lover at hans mannskap vil slå hardt tilbake mot Maccabi Haifa, etter at de i kveld formelig ble slaktet av Bundesliga-klubben Mainz, og tapte hele 5-0.

- Vi vil være mye bedre på onsdag, forsikrer manageren.

Liverpool-avsluttet treningsleiren i Sveits på verst tenkelige måte. Ikke nok med at man røk på det tredje strake nederlaget i treningskampene under oppholdet, men man gjorde også en rekke forsvarsblemmer som førte til at sluttresultatet ble hele 5-0. De røde har utvilsomt mye å tenke på når de etter kampen setter seg på flyet hjem til Merseyside.

Med den første kampen i Champions League-kvalifiseringen bare fem dager unna, vet Benitez at det er viktig at spillerne kommer i form, og det litt brennkvikt. Like viktig er det å kutte ut de personlige feilene, som forærte tyskerne samtlige scoringer i kveld. Forsvarsfeil har for øvrig vært gjennomgangsmelodien i alle treningskampene under oppholdet, noe som har resultert i hele 10 baklengsmål på tre kamper.

- Det eneste positive jeg kan hente fra denne kampen mot Mainz er at det var en treningskamp, sier Benitez tørt når han blir spurt av liverpoolfc.tv.

- Det er åpenbart at vi gjorde en rekke feil, og serverte våre motstandere scoringer på et sølvfat. Heldigvis var det ikke en offisiell kamp.

- I første omgang syntes jeg vi var det sterkeste laget, men etter pause gjorde vi simpelthen for mange feil. Faktum er at vi har gjort personlige feil i alle tre kampene vi har spilt her borte, og det er ikke normalt til oss å være. Det er ikke normalt å se Liverpool slippe inn så mange mål heller, og derfor er jeg ikke så alt for bekymret. Vi vet vi må korrigere en del ting. Vi må analysere hvilke feil vi har begått, og jobbe hardt for å rette dem opp.

- Når vi kommer hjem kan vi starte en ny uke med en ny mentalitet og nye tanker og ideer. Jeg er sikker på at vi vil være mye bedre på onsdag, når de offisielle kampene begynner.