Rafa med gratulasjoner til juniorene

Rafael Benitez har i kveld gratulert Liverpools juniorer med finaleseieren i FA Youth Cup. Dette var første gang klubbens juniorlag gikk til topps i turneringen på 10 år.

De røde tapte kveldens kamp på City of Manchester Stadium med 2-0 etter å tidvis ha blitt rundspilt av et fysisk sterkt Manchester City, men hadde 3-0 å gå på fra hjemmekampen og vant dermed sammenlagt 3-2.

Scoringene fra Robbie Threlfall, Ryan Flynn og Miki Roque fra det første oppgjøret ble med andre ord helt utslagsgivende, ettersom Citys Danny Sturridge nettet to mål i kveld uten at de røde klarte å svare.

Benitez har vært opptatt med forberedelsene til morgendagens semifinale mot Chelsea på Old Trafford, men tok seg likevel tid til å hylle juniorene for å ha brakt et nytt trofé tilbake til Anfield.

- Jeg ønsker å gratulere juniorlaget med suksessen i kveld. Det er alltid viktig å vinne trofeer, og jeg er henrykt over at våre gutter gikk helt til topps i denne turneringen. Jeg vil gratulere både spillerne, staben, ledelsen og alle som har noe med juniorlaget å gjøre med seieren, sa Rafa til liverpoolfc.tv.