Rafa med kritikk av Eriksson

Rafael Benitez mener at Sven Göran Eriksson burde bruke Jamie Carragher og Steven Gerrard i deres beste posisjoner. Falske drakter i omløp på eBay.

Rafael Benitez sier til Liverpool Echo i dag at han er overrasket over at Liverpools engelske landslagsspillere ikke blir brukt i sine beste posisjoner. Han tenker da selvsagt på Jamie Carragher og Steven Gerrard. Spanjolen legger imidlertid til at han er sikker på at både Carra og StevieG vil vise sin klasse uansett hvilken posisjon de blir kastet inn i.

Benitez mener at Carragher burde vært et selvfølgelig valg som midtstopper for England, men er likevel glad for at scouseren figurerer i Sven Göran Erikssons førstelagsplaner.

- Jeg har nå en ny defensiv midtbanespiller i troppen min i Carragher, spøker spanjolen.

- Jeg er virkelig overrasket over at den beste midtstopperen i Premier League skal spille på midtbanen for sitt land, men Carra kan spille i mange posisjoner. Han har de rette holdningene, og vil alltid gjøre sitt beste. Uansett hvor han spiller, så vil han spille på et høyt nivå, legger han alvorlig til.

- Det samme gjelder for Steven Gerrard, så det er kanskje derfor at Liverpool-spillerne blir brukt ute av posisjon i stedet for spillere fra andre klubber. Gerrard er en spesiell spiller, og det stemmer at jeg har brukt han som hengende spiss som en nødløsning denne sesongen. Men han er en av de beste midtbanespillerne i verden. Han reiser til VM i god form og med mye selvtillit, og vil ha en god turnering uansett hvor på banen han spiller. Han kan bli en av turneringens stjerner, tror Benitez.

Benitez mener også at Peter Crouch har vist sin sanne verdi denne sesongen.

- Han var akkurat den spillertypen vi trengte, og vil fortsette å være en viktig spiller for oss i fremtiden. Jeg er glad for at han lykkes for England, og at han har lykkes i Liverpool. Flere og flere innser at vi har kjøpt en veldig god spiller i Crouch. Vi hadde hele tiden troen på han, og han gjorde ett flott mål for England mot Ungarn.

Benitez håper også at Scott Carson kan dra nytte av å være kalt inn i VM-troppen.

- Jeg er glad for at Carson reiser til VM. Han vil tilegne seg mange gode erfaringer, som vil hjelpe han i fremtiden.

Liverpool-manageren er imidlertid mektig skuffet over at Polen ikke tok med Jerzy Dudek til mesterskapet.

- Jeg tror ikke det er en bedre polsk keeper enn Jerzy, og jeg ble oppriktig trist da jeg hørte at han ikke kom med i troppen. Jeg vet hvor mye dette betydde for han. Jerzy spilte i flere landskamper i siste del av sesongen, så jeg forstår ikke den avgjørelsen.

Falske drakter på eBay
Liverpool Echo melder at det selges nye Liverpool-drakter på eBay – to måneder før den nye drakten blir sluppet. Liverpool FC raser, og kilder i klubben opplyser at disse draktene er falske. Supportere er herved advart om at de blir lurt.

Selgerne med base i Thailand hevder at dette er de offisielle Liverpool-draktene for 2006/07. De selger både hjemme- og bortedrakter til høystbydende. De virkelige draktene blir imidlertid ikke sluppet før i august, og Adidas vurderer nå å forfølge saken juridisk.

Det thailandske firmaet reklamerer også med sorte og hvite skjorter med med fem stjerner under klubbemblemet. Disse er også falske.

Oppdatering: Vi har også fått mange tips om at det omsettes falske drakter på det norske auksjonsnettstedet QXL. Sikkert også på andre norske tilsvarende sider.

Vi minner om at drakten ikke lanseres før 10. august og det er lite sannsynlig at massevis av orginale drakter allerede nå kan kjøpes på nettet. Bruk sunn fornuft.