Rafa og Big Sam i tottene på hverandre

Rafael Benitez og Sam Allardyce beskylder hverandres lag for å spille i overkant tøft. Gonzalez på norsk TV i kveld. Ikke bilder fra juniorfinalen på liverpoolfc.tv.

Rafael Benitez mener at mye av forskjellen på Liverpool i fjor og i år er at Peter Crouch nå bidrar til at de røde kan ta tre poeng mot fysisk sterke lag som spiller på grensen til det tillatte. Lag som helgens motstander, Bolton.

- Jeg husker i fjor. Da hadde vi store problemer med motstandere som Bolton. Vi var ikke fysisk sterke nok, og noen av våre spillere klarte ikke å håndtere denne type motstand, uttaler Benitez til Mirror.

- Ønsker du fremskritt må du ha klassespillere som kan spille stilfull fotball for å slå lag som Chelsea og Manchester United. Men ønsker du flere poeng må du også slå den halvdelen av lagene i Premier League som spiller aggressiv fysisk fotball. Det er derfor jeg hentet inn en spiller som Peter Crouch. Du må ha en tropp som kan kontrollere kamper mot lag som Bolton. I Spania ville ikke dommerne tillate den type aggressivt spill som disse klubbene står for, men i England tillates det, noe som gjør oppgaven veldig vanskelig for oss, slår han fast.

- Crouch gir oss kvaliteter vi ikke hadde i fjor, i form av at han klarer å binde opp forsvarere og holde på ballen. Nå har vi spillere som kan håndtere slike utfordringer.

Allardyce reåpner feiden med Benitez
Bolton-manager Sam Allardyce går hardt ut mot kollega Rafael Benitez i forkant av søndagens kamp, og beskylder spanjolen for å ha skapt et lag som spiller i overkant tøft. Benitez sine påstander om at Bolton er et lag som brødfør seg på å spille fysisk fotball har falt Big Sam tungt for brystet, og Bolton-manageren hevder fortsatt at både Steven Gerrard og Mohamed Sissoko burde ha vært utvist sist lagene møttes.

- Du må forvente tøff fysisk fotball når du spiller mot Liverpool, fordi de har fysisk sterke spillere. Benitez har kjøpt spillere med tanke på å gjøre laget fysisk sterkere. De minner meg om det Arsenal-laget som vi møtte i våre første år i Premier League. De har store sterke spillere i sentrallinjen, som Jamie Carragher og Peter Crouch. Dermed må vi omstille oss, og legge om vårt spill for å møte denne utfordringen, sier Allardyce før kampen.

- Når vi møtte dem på Reebok tidligere denne sesongen, spilte de i overkant tøft. Den type fotball Benitez har beskyldt oss for å spille tidligere. Det virket som om hans lag behersker denne type fotball bedre enn oss nå.

Allardyce har flere muligheter
Allardyce har sin sterkeste tropp tilgjengelig for første gang på fire måneder foran møtet med Liverpool. Ivan Campo og Matt Jansen er med i troppen igjen etter skadeavbrekk, mens Ricardo Gardner og Gary Speed også er med igjen etter å ha vært plaget av et virus som holdt dem på sidelinja nylig.

Boltons tropp: Jaaskelainen, O’Brien, Hunt, Jaidi, Ben Haim, N’Gotty, Gardner, Giannakopoulos, Faye, Okocha, Speed, Nolan, Davies, Vaz Te, Diouf, Pedersen, Walker, Nakata, Borgetti, Campo, Jansen.

Gonzalez på norsk TV
Norske Liverpool-supportere har en unik mulighet til å se mer av utlånte Mark Gonzalez når TV2Zebra sender Real Madrid – Real Sociedad i kveld. Det er ventet at chileneren vil være involvert fra start av for Sociedad. Sendingen starter klokken 19.55.

Kun radio-overføring av juniorfinalene på liverpoolfc.tv
Etter at liverpoolfc.tv har vist alle hjemmekamper i årets juniorcup live med tv-bilder, må brukerne med e-season ticket nøye seg med radiolyd under selve finalen mot Manchester City torsdag 13.april. Det samme gjelder også returoppgjøret på City of Manchester Stadium fredag 21.april. Grunnen til dette er at Sky Sports har TV-rettighetene til finalene, og kampene vil bli vist live på Sky Sports 3.

Vidic ønsket ikke å spille for Liverpool
Nemanja Vidic har nå gått ut og sagt at han i realiteten aldri ønsket å spille for Liverpool, og at han avslo tilbudet fra Anfield så snart Manchester United kom inn i bildet. Serberen var som kjent sterkt linket til Liverpool før han valgte Old Trafford som destinasjon.

- Jeg fikk tilbud fra noen andre klubber enn Manchester United, og Liverpool var en av dem. Uniteds tilbud kom sent, men så snart jeg hørte de var interessert ønsket jeg å skrive under for dem med en gang. Hos meg hersker det ingen tvil om at jeg valgte riktig, forteller stopperen.

Joaquin vurderer å forlate Betis
Real Betis-ving Joaquin innrømmer nå at han er vurderer å forlate den spanske klubben til sommeren, og at han er åpen for tilbud. Dette vil nok klubber som Liverpool, Chelsea og Manchester United ta ad notam.

- Ja, jeg er åpen for alt. Jeg har vært mange år i Betis, og nå er jeg ivrig etter å prøve noe nytt. Det er kanskje på tide at jeg forandrer livet mitt litt når det gjelder fotballen. Muligens er jeg nær slutten på min Betis-karriere, og klubben må også selge noen for å få penger til å styrke laget. Jeg må vurdere de mulighetene jeg har, siteres spilleren selv i britiske medier.