Rafa ønsker å gjøre flere kjøp

Rafael Benitez om Craig Bellamy, Mark Gonzalez, Fernando Morientes og at han mener det er i alles beste interesse at Djibril Cissé kan fortsette sin karriere Marseille.

På en pressekonferanse i dag på Melwood sier Rafael Benitez at man er fornøyd med spillertroppen, men at man samtidig arbeider kontinuerlig med å styrke stallen ytterligere foran neste sesong.  Han forklarer også hvorfor Bellamy og Gonzalez er nye offensive spillere, mens Cissé og Morientes er ute.

- Vi er tilfreds med de spillerne vi har, men hvis vi finner noen som kan forbedre troppen ytterligere vil vi ønske å hente dem inn.

- Vi er blitt enige med Marseille om et lån av Djibril Cissé.  Det vil være en god overgang for ham siden han behøver å spille regelmessig.  Han har hatt to alvorlige skader og det vil passe ham bedre å spille i Frankrike.

- Vi har kjøpt Craig Bellamy fordi vi var på utkikk etter en slik spiller.  En spiller med stor fart, men som også var bevegelig i sitt spill lengst fremme.

- Fernando Morientes ble kjøpt inn fordi han var en spiller som kunne holde på ballen og som var en god avslutter, men dessverre så greide han ikke å yte sitt beste i engelsk fotball.  Det å spille i Valencia vil gjøre ham godt.

- Mark Gonzalez er en annen type vi virkelig ønsket.  Han har fart, teknikk, han kan score mål, han har mye energi og han er sulten.