Rafa ser frem til semifinalen

Etter sju strake seire ser Rafael Benitez nå frem til semifinalen mot Chelsea. Kirkland frykter at WBA rykker ned. Houllier ble seriemester i Frankrike. Grobbelaar gjør comeback?

Rafael Benitez mener at Liverpools sju seire på rad er en perfekt oppladning til lørdagens semifinale mot Chelsea. Seieren på Ewood Park i helgen ble sikret uten faste kort som Peter Crouch og Steven Gerrard, men likevel viste laget solid innsats. Nå håper spanjolen at selvtilliten man har høstet fra de siste kampene blir brukt positivt mot Jose Mourinhos mannskap.

- Vi går til kampen med tro på oss selv, og vil prøve å gjøre vårt beste. Med den selvtilliten vi har, og dersom vi fortsetter å gjøre mål, kan vi få et godt resultat. Vi vinner mange kamper for tiden, men jeg er ikke mer fornøyd nå enn da vi vant 11 på rad tidligere i sesongen. Det jeg er fornøyd med er at laget jobber så hardt, sier manageren til Liverpool Echo.

- Kampen mot Blackburn var veldig fysisk, men laget jobbet hardt. Forsvarerne spilte fantastisk i lufta, og spissene gjorde også jobben sin. Noen ganger er det et problem når du ikke gjør mål nummer to. Vi hadde sjanser mot slutten av første omgang, og flere i andre omgang, men selv om vi ikke klarte å få ett mål til gjorde vi en bra jobb, legger han til.

Kirkland usikker på fremtiden
Chris Kirkland innrømmer i dag til britisk presse at han er usikker på hvilken klubb han kommer til å spille for neste sesong. Keeperen er på vei tilbake etter et fingerbrudd, men kommer ikke til å spille mer for sin utlånsklubb, West Bromwich, denne sesongen.

Det som synes klart er at Kirkland kommer til å forlate Anfield i sommer. West Bromwich kan være en mulig destinasjon, men det vil avhenge av at klubben klarer å holde seg i Premier League. Noe som virker høyst usikkert for øyeblikket.

- Ryggen min er god nok, og alt er greit. Jeg prøver å være positiv. Jeg skal ha en røntgenundersøkelse av fingerbruddet igjen om et par uker, og forhåpentligvis vil alt være ok da. Jeg kan ikke komme fort nok tilbake i spill igjen. Bryan Robson har sagt at han ønsker å beholde meg i West Bromwich, men jeg må vente å se hvilke valgmuligheter jeg får. Jeg ønsker å fortsette på The Hawthorns, men det avhenger av om klubben holder seg i Premier League. Neste år blir et viktig år for meg, og jeg har tro på at jeg kan komme tilbake på det nivået hvor jeg var før skadene satte inn, sier sisteskansen til Sky Sports.

Houllier ble seriemester
Tidligere Liverpool-manager Gerard Houllier har vunnet den franske ligaen som sjef for Lyon. Det ble klart i helgen etter at Lyon slo Paris St. Germain 1-0, mens nærmeste utfordrer, Boredeaux, tapte 3-2 for Lille. Dette er Houlliers andre seriemesterskap som manager i hjemlandet Frankrike. Han har også vunnet serien med Paris St. Germain tidligere. 

Harrogate vurderer Grobbelaar
Amatørklubben Harrogate Town opplever krise på keeperfronten, og skal nå vurdere å hente inn Bruce Grobbelaar for å sikre seg en plass i play-off i Nationwide North. Førstekeeper Michael Price er ute med beinbrudd, og erstatterne Joe Anvon (kjevebeinsbrudd) og Martyn Wood (hamstring) ble begge skadet da Harrogate vant 2-0 over Gainsborough i sin siste kamp. Grobbelaar (48) bor nå i Leeds, og skal altså være høyaktuell for et sensasjonelt comeback.