Rafa ser fremover

Rafael Benitez ser nå fremover mot Newcastle-kampen, og oppfordrer sine spillere til å heve hodet og gjøre det samme.

Rafael Benitez oppfordrer i dag sitt mannskap til å heve hodet og se fremover, etter gårsdagens ufortjente tap på Stamford Bridge. Manageren mener at spillet de røde vartet opp med på ”brua” bærer bud om at bedre tider er i anmarsj. Spanjolen ser allerede frem til onsdagens hjemmekamp mot Newcastle.

- Spillerne var virkelig langt nede i garderoben etter kampen mot Chelsea. De var veldig skuffet, fordi de visste at vi hadde skapt nok sjanser til å slå dem. Vi spilte godt, og kontrollerte kampen, sier Benitez til Liverpool Echo i dag.

- Det er synd at det går slik når du ikke fortjener å tape, og du føler at du fortjener langt mer fra en kamp. Spillerne kan imidlertid gå med hodet høyt hevet etter denne kampen. I de siste tre kampene har vi skapt mange sjanser, og det er vanskelig å forklare hvordan vi ikke har vunnet noen av disse kampene. Kanskje må vi skape enda mer for å score mål?

Liverpool er tross alt bare ett poeng bak Arsenal, som avisene i dag skriver er med i kampen om ligagullet for fullt igjen etter helgens seier på Old Trafford, så Benitez nekter å slå hodet mot steinen. De røde har også en kamp til gode på de fleste av sine konkurrenter.

- Nå må vi bare se fremover, og komme i gang med resten av sesongen. Alt vi kan gjøre er å konsentrere oss om Newcastle-kampen og kampen om de neste tre poengene vi har mulighet til å ta. Det er for tidlig å begynne og telle poeng og tenke på ligatabellen ennå. Som manager ønsker jeg imidlertid å se laget mitt bli bedre hele tiden, og det føler jeg at de gjør. Nøkkelen ligger i å begynne og score mål.

- Etter å ha skapt mange sjanser i tre bortekamper på rad, føler jeg på meg at vi vil begynne å score snart. Vi får se hvordan spillerne føler seg om to dager, men det vil uansett være godt å være tilbake på Anfield hvor vi vanligvis er sterkere enn på bortebane.

- Taktisk virker laget mye bedre nå. Mot Chelsea gjorde vi en rekke bra ting som vi ikke har gjort på lenge. Vi skapte nok sjanser til å score først, og utligne senere. Men vi hadde ikke marginene på vår side, avslutter Benitez.