Rafa signerte ny kontrakt

Liverpool FC bekrefter i dag at Rafael Benitez har skrevet under på en ny fireårskontrakt med klubben. Dette er ett års forlengelse i forhold til den gamle avtalen.

Liverpool FC bekrefter at klubbens manager har signert en helt ny kontrakt, som vil binde spanjolen til klubben helt frem til sommeren 2010. Benitez annonserte at han kom til å skrive under på en slik avtale allerede før sesongen var over, og nå har han altså satt navnetrekket sitt på de nødvendige papirene.

Benitez er faktisk den første manageren i Liverpools historie til å vinne et av de store trofeene i begge de to første årene av sin regjeringstid. Det er således ikke så rart at Liverpool-ledelsen gjør det som står i deres makt for å holde på sin mann.

- Jeg er henrykt over å ha skrevet under kontrakten. Dette kom aldri til å by på noen problemer, etter at vi kom til enighet mot slutten av sesongen. Nå er alle dokumentene underskrevet og sendt til klubben, bekrefter Benitez selv til Liverpool Echo.

- Jeg er veldig lykkelig i Liverpool, og håper jeg kan få mer suksess med klubben i sesongene som kommer, legger han til.

Liverpool Echo opplyser at de siste formalitetene gikk i orden i dag, noe som beviser at enkelte av de mindre seriøse nettstedene og avisene foregrep begivenhetenes gang en smule denne uken.

At Benitez nå har satt navnetrekket sitt på kontrakten, skulle også bety at managerløse Real Madrid må seg om andre steder etter ny hærfører.

Glad Parry
Liverpools daglige leder, Rick Parry, var en glad mann etter at Benitez skrev under for nye fire år.

- Vi er meget lykkelige over at Rafa skrev under de nødvendige papirene i dag. Da vi tok hverandre hånden på denne kontrakten mot slutten av sesongen, visste vi at Rafa så for seg en fremtid i klubben. Han er en mann som holder ord, og vi visste at han kom til å skrive under i løpet av sommeren, sier Parry.

- Kontrakten handler ikke om økonomisk belønning, men om Rafas tro på at han kan føre klubben fremover til ytterligere sportslig suksess. Vi er sikre på at klubben er i trygge hender under denne manageren, og vi har en manager som deler våre visjoner.

Benitez har nå returnert til Merseyside etter en familieferie på Kreta, og vil trolig nå intensivere jakten på nye spillere.

Alves har bestemt seg
Liverpool Echo rapporterer at Liverpool ligger godt an i jakten på Daniel Alves sammenlignet med sine argeste rivaler til brasilianerens signatur. Problemet synes å være at man ikke klarer og komme til enighet med Sevilla om en fornuftig overgangssum. Echo skriver at Alves i private samtaler skal ha uttalt at han har bestemt seg for å bli Liverpool-spiller i sommer.