Rafa skuffet over misbrukte sjanser

Rafa Benitez mener laget hans var ekstremt uheldige som ikke tok med seg alle tre poengene hjem til Merseyside. Ikke svakere åpning på bortebane siden 1954/55.

Over ni timer uten nettkjenning på bortebane i ligaen – eller 576 minutter for å være helt nøyaktig. I dag var vi svært nær ved å bryte den negative statistikken. En bra andreomgang med gode sjanser til Agger, Gonzalez og Crouch kunne ha sikret de for anledningen helgule alle tre poengene. Slik gikk det ikke og totalt sett ble det heller ingen stor fotballkamp. Etter en jevnspilt førsteomgang tok Liverpool etter hvert over alt i andreomgang - men lyktes altså heller ikke nå med nettsus. Resultatet betyr at Liverpool ikke har startet så dårlig på bortebane i ligaen siden 1954/55. Den gangen spilte laget i andredivisjon.

Rafa mente laget hadde vært ekstremt uheldige og skrøt av spillerne.

- Jeg kan ikke være fornøyd fordi vi ikke vant. Det er synd fordi vi spilte bra og fortjente alle tre poengene. Vi skapte mange sjanser og var veldig uheldige. Det positive er at vi ikke slapp inn mål og tapte kampen.

- Når du ikke vinner kamper på bortebane er det viktig å analysere hvorfor. Fortsetter vi å spille så bra i fremtidige kamper vil vi vinne mange kamper på fremmed grunn utover sesongen. Vi vil vinne 99 av 100 kamper av denne typen, men altså ikke i dag.