Rafa skuffet over uavgjort

Rafael Benitez mente at Bolton tok i bruk ufine midler for å stoppe Liverpools seiersrekke, og var skuffet over at man bare fikk med seg ett poeng fra Reebok stadium.

Benitez uttalte etter dagens kamp på Reebok stadium at han var veldig skuffet over 2-2 og bare ett poeng mot Bolton. Spanjolen mente at hans mannskap fortjente å vinne kampen, samtidig som han slo fast at det var vanskelig å spille god fotball mot dagens motstandere. I andre omgang mente han imidlertid at hans lag hadde spilt bra, og han slo fast at hans disipler viste karakter ved å komme tilbake fra å ha ligget under to ganger.



- Jeg er veldig skuffet, fordi vi gjorde mye riktig med tanke på å vinne denne kampen, og vi hadde fortjent å vinne, sa Benitez.

- Bolton er et veldig vanskelig lag å spille mot, og når kampen blir så oppstykket av frispark og innkast som denne er det vanskelig å spille den fotballen du ønsker. Jeg ønsker at vi skal spille så godt som mulig i tillegg til å få resultater, og i andre omgang spilte vi meget bra og viste karakter ved å komme tilbake i sluttminuttene, la han til.

- Vi gjorde en tabbe ved den første scoringen, men vi spilte fin fotball i andre omgang. Noen av spillerne var trøtte, og jeg prøvde å bruke et par uthvilte spillere. Men da det ikke fungerte, satte jeg inn Luis Garcia og Xabi Alonso, og de stod bak det glimrende utligningsmålet. Men jeg er skuffet over at vi ikke vant kampen, avsluttet Rafa.