Rafa takker styret

Benítez er virkelig glad den støtten styret har gitt i jakten på spillerforsterkninger. Kuyt kunne vært ”blå”! Mellor linket til Ipswich.

Dirk Kuyt var Rafael Benítez’ sjette spillerforsterkning for sesongen. Manageren ønsker å takke klubbens styre for støtten på overgangsmarkedet.
- Jeg er fornøyd med styret og speideravdelingen vår, som virkelig har jobbet hardt for disse kjøpene i sommer, sier Benítez.

- Vi vet at vi ikke har mye penger, men formannen og Rick Parry har jobbet virkelig godt for å hente inn de beste spillerne vi kan på laget.

- Pako Ayestarán og jeg snakket om hvor sterk stallen vår er
sammenlignet med andre lag. Vi tror vi har mange nye spillere nå som virkelig kan spille.

- Det er en ting å bruke penger på spillere som ikke gjør en jobb, men noe annet når man bruker penger på kvalitetsspillere.

- Med Pennant, Bellamy, Kuyt, Aurelio, Paletta og González, vet vi at vi har brukt penger på dem vi vil benytte, kan spille bra og har talent.

- Om Bellamy og Pennant sier folk at det er en risiko, men det finnes ikke spørsmålstegn om talentet deres eller det å tilpasse seg laget.

- Jeg ser to spillere i hver posisjon for oss nå. Vi kan fortsatt forbedre oss, og vi vil forsøke å fortsette med å gjøre det, men vi har også kjøpt unge spillere som vil være her i mange år fremover.

- Det ville vært umulig for oss å spille mot Chelsea uten Gerrard, Xabi og Hyypiä da vi først ankom.

- I den første sesongen var det kampen vi ikke håndterte fordi vi ikke hadde spillerne. Vi hadde unge spillere på benken.

- I det andre året forandret vi på dette. Nå vil det bli annerledes med hurtighet og kvalitet. Vi har gode nok spillere på banen og på benken. Dere vil nå få se et annet type spill fordi vi har forskjellige spilletyper.

Kuyt: - Jeg kunne vært ”blå”!
Dirk Kuyt avslører at han også forrige sesong hadde muligheten til å havne på Merseyside, men at det da ville blitt i den blå drakt! Det fristet selvsagt ikke nederlenderen.
- Everton ønsket å kjøpe meg forrige sesong, men de gav meg ikke følelsen av at jeg ønsket å spille for dem. Den eneste klubben jeg ønsket å spille for var Liverpool, uttaler Kuyt.

- Det gir meg en spesiell følelse å ha undertegnet for Liverpool. Jeg er virkelig glad og jeg kan ikke vente på min første kamp.

Spissen avslører også at Nederlands landslagssjef Marco van Basten støtter overgangen til Liverpool.
- Van Basten fortalte meg at Liverpool er en stor klubb. De vil hjelpe meg med å forbedre spillet mitt.

- Han sa det ville være bedre for meg å spille på et høyere nivå og spille for et av de beste lagene i Europa

Ipswich ønsker Mellor
Ipswich-manager Jim Magilton, tidligere reservelagsspiller i Liverpool, skal ha forhørt seg med Liverpool om en mulig låneavtale for Neil Mellor.
- Neil Mellor er en type som kan score mål, og han er en en jeg definitivt er interessert i. Jeg har snakket med Liverpools reservelagsmanager Gary Ablett om å få Neil på lån, uttaler Magilton.
Mellor var først nå i midtuka tilbake i spill etter flere måneder ute med kneskade.