Rafa takket fansen

En glad manager berømmet supporterne etter et pulserende lokaloppgjør. David Moyes mente at hans lag misbrukte en stor mulighet. Steven Gerrard ute mot West Bromwich.

I et derby som hadde alt, vil det være den røde delen av Merseyside som kommer til å huske dette klassiske oppgjøret best.  Liverpool løftet seg etter at kapteinen Steven Gerrard pådro seg to gule kort på et minutt før man var midtveis i 1.omgang, og vant etter sterk innsats spesielt etter pause.

- Jeg må si takk til våre supportere, og jeg er virkelig glad på deres vegne.  Dette var en enorm seier, kunne en fornøyd Rafael Benitez konstatere etter 90 pulserende minutter.

- Det å måtte spille med ti mann gjennom mesteparten av en kamp som er så intens er vanskelig, men spillerne jobbet veldig hardt og fortjente å vinne.  Vi visste glød og Luis Garcia og Harry Kewell scoret fantastiske mål.



De fleste var enige om at Steven Gerrard korrekt fikk gule kort for først å ha sparket ballen vekk og dernest å ha kommet for sent inn i en takling.  Kapteinen må nå stå over neste kamp mot West Bromwich.

Rafa fokuserte da også på at utvisningen var noe man måtte lære av:  - Steven er veldig skuffet over seg selv, men han er glad på lagets vegne.  Han er en spiller som alltid spiller med hjertet utenpå skjorta og gir 100%, men av og til må du bruke hodet like mye som hjertet.  Det var en feilvurdering og noe han kan lære av.

David Moyes hos Everton mente at man misbrukte en god sjanse til å vinne et derby mot den røde naboen:  - Vi spilte ikke så bra som vi burde ha gjort, vi hadde en utmerket sjanse i dag.  Vi hadde fem minutter på hver side av pause som var forferdelige.  Vi burde ha kontrollert denne kampen, men det viste seg at vi ikke hadde noen god dag.