Rafa trakk frem Cissé og Alonso

Rafael Benitez trakk frem Djibril Cissé og Xabi Alonso som arkitektene bak 2-0 seieren over WBA. Han gratulerte også Fowler med scouserens 173. mål for klubben.

Rafael Benitez var en fornøyd mann etter at Liverpool innkasserte tre poeng på The Hawthorns i kveld. Etter tomålsseieren tror spanjolen fortsatt at det er mulig for de røde å kapre andreplassen.

Rafa følte at hans lag fortjente seieren over West Bromwich, og mener at hans mannskap med tre poeng i denne kampen fortsatt legger press på Manchester United.

- I første omgang spilte vi virkelig bra og kontrollerte kampen hele tiden. I andre omgang ble vi satt litt under press, og klarte ikke å gjøre mål nummer tre. Men vi gjorde en god jobb og oppnådde et godt resultat. Det fungerte bra for oss når vi fikk utnytte farten til Cissé på høyrevingen, og med Xabi Alonsos egenskaper som pasningslegger var det en perfekt kombinasjon, mente manageren.

- Dersom Cissé fortsetter å spille slik på vingen, samtidig som han gjør mål, vil det være fantastisk for meg. Vi må bruke alle de spillerne vi har. Å bruke Cissé som høyreving er en mulighet, og som et offensivt alternativ i en kamp som dette var det perfekt.

- Vi må bare fortsette i samme gate frem til sesongslutt nå, med å vinne kamper. Du kan ikke si at det er umulig å ta andreplassen, for ingen vet hva som vil skje. Vi føler oss sikre på at vi klarer å ta tredjeplassen, men kanskje kan vi klare andre også. Det blir skikkelig vanskelig, fordi Manchester United ser ut til å fortsette å vinne de også, la han til.

Fowler-avgjørelse i løpet av de nærmeste ukene
Benitez gratulerte også Robbie Fowler som passerte selveste Kenny Dalglish på klubbens toppscorerliste.

- Jeg vil benytte anledningen til å gratulere Robbie. Jeg håper jeg får se flere scoringer fra den kanten denne sesongen, og kanskje i fremtiden også. Vi har ikke tatt noen avgjørelse om hans videre fremtid i klubben. Vi har ikke hastverk med det. Vi vil bestemme oss i løpet av noen få uker. Det handler imidlertid ikke om hvor mange scoringer han gjør denne sesongen, men heller om vi føler at han kan gi laget noe også i fremtiden, avsluttet Rafa.