Rafa tror på klassiker

Rafael Benitez ser fram til en god kamp på lørdag, mellom to lag som har selvtillit og er i form. Hugh McAuley var fornøyd med reservene, men ikke med dommeren.

Tøffere test mot Everton
Everton er formlaget i Premier League, og Rafael Benitez er overbevist om at det blir verre å slå den blå naboen på lørdag ettermiddag enn da var i romjula.  Den gang ble det 3-1 seier på Goodison Park.  Nå venter returen på andre siden av Stanley Park, og Liverpool manager mener det kan bli et klassisk derby.

- Vi vet at jeg ikke kommer til å bli et lokaloppgjør som sist.  Dette bør bli et godt derby med god fotball.  Vi spiller mot et lag som, i likhet med oss, er i form, som scorer mål og som har mye selvtillit.

Djimi Traore er den eneste usikkerheten for de røde, etter at forsvareren skadet leddbåndene i det ene kneet mot Birmingham.




Reservelagstrener ikke blid på dommer
Hugh McAuley var fornøyd med sitt unge reservelag etter 1-1 mot Aston Villa i går, men var ikke like positiv overfor en dommer som tillot mye hardt spill fra gjestene.  Kampen endte med tre utvisninger, to til Aston Villa mens Lee Peltier ble sendt i dusjen fra Liverpool, og tendenser til masseslagsmål.

- Til tross for alt som skjedde og med en dommer som mistet kontroll på kampen, synes jeg det var en bra kamp og at vi gjorde det godt.  Jeg ønsker ikke å si for mye om dommeren, men det var ting som skjedde som skulle vært ryddet opp på et tidligere tidspunkt.

- Vi scoret et fint mål, da Robbie Foy avsluttet pent etter en glimrende pasning fra Danny Guthrie.  Dessverre mistet vi konsentrasjonen og lot Aston Villa komme inn i kampen igjen.