Rafa: - Vi er klare

Rafa Benitez tenker mer på de tre poengene enn at det er nettopp Everton vi møter i dag. Pennant klar til å ta i mot utfordringen. Mer penger fra Champions League. Juniorene i aksjon.

Rafa Benitez har kjørt en siste test på John Arne Riise og Jamie Carragher i morgentimene og vil ikke ta en avgjørelse på om noen av de kan delta i dagens lokaloppgjør mot Everton. De to forsvarsspillerne vet alt om disse kampene og ville nok sikkert ha startet dersom de ikke hadde vært skadet de siste par ukene.

Rafa må også finne en rett balanse mellom trøtte landslagsspillere og friske bein. Det blir spekulert i om Robbie Fowler er tilbake i startoppstillingen. Ingen vil bli overrasket om manageren igjen putter inn et par uventet navn til kampen som starter klokken 13.45. Forhåpentligvis er Sissoko skadefri – og klarer å sette sitt preg på oppgjøret. Sjekk her for scoringsvarsel rett til din mobil.

Benitez sier til liverpoolfc.tv at spillerne er klare til kampen og vet hva disse oppgjørene handler om. Han regner som vanlig med en hard kamp, med mange dueller og mange taklinger og tøft spill.

Pennant klar
Jermaine Pennant sier i et intervju i engelske medier at det er helt opp til han selv om han vil lykkes eller ei i Liverpool.

- Alt ligger nå på mine skuldre. Manageren har gitt meg sjansen på en stor scene. Forhåpentligvis er jeg stor nok for oppgavene som venter meg. Jeg ønsker ikke bare å gjøre en god jobb for klubben, men sikter meg også inn for England.

- Liverpool kjøper ikke middelmådige spillere eller spillere de ikke er sikre på. De kjøper kun gode spillere som de vet kan gjøre en jobb. Når de kjøper meg fra Birmingham må jeg ha gjort noe riktig. Jeg vet derfor at jeg har alle muligheter til å lykkes.

Mer penger fra CL
UEFA.com melder at de totale inntektene for Champions League 2006/2007 er beregnet til 750M euro. Det er 140M euro mer enn i fjor. 75 % av inntektene, inntil 530M euro, vil gå til de 32 klubbene som deltar i gruppespillet. Hver klubb vil motta 600.000 euro for seier og halvparten for uavgjort i gruppekampene.  De 16 klubbene som går videre til cupspillet vil motta 2.2M euro hver. Beløpene for videre avansement er: Kvartfinale: 2.5M euro. Semifinale: 3M euro. Vinner: 7M euro, tapende finalist 4M euro. Alle lagene som er med i gruppespillet vil være garantert minst 4.4M euro. Det meste en klubb kan motta i rene premiepenger er 22.7M euro. Da er ikke billettinntekter eller markedspengene fordelt.

U-18 i aksjon
Juniorlaget håper å sikre seg sin første seier når de møter Sunderland i dag. Etter å ha gått på nederlag mot Chelsea og Crystal Palace i de to første kampene spilte de 1-1 mot Leeds forrige helg.