Rafa: - Vi trenger forsterkninger

Rafael Benitez mente dagens kamp mot Crewe ikke var av beste merke - selv om det var flere positive ting å ta tak i. Manageren avsluttet imidlertid med å understreke at de fortsatt jakter ”flere spillere”.

Ny seier og ny kamp uten baklengs. En lokal 17-årig debutant som scorer vinnermålet og spiller bra fotball sammen med Fowler på topp i første. De første 45 minuttene til Aurelio og Gonzalez. Rafa hadde mange plusser og minuser i boka etter kampen. Han valgte å konsentrere seg om det positive da han møtte pressen.

- Vi jobbet hardt og det var bra å se spillerne i aksjon på banen etter mange dager med hard jobbing på treningsfeltet. En analyse av kampen vil vise at vi ikke spilte spesielt bra. Det positive for meg var bevegelsene, pasningene og skuddet til Aurelio. Lindfield og Fowler gikk veldig bra sammen. Mark Gonzalez gjorde også sakene sine bra.

- Jeg er fornøyd med spillerne og hvordan vi har jobbet sammen disse ukene. VM-spillerne er tilbake til uka, og jeg føler helt klart at troppen er sterkere enn for et år siden.

- Vi trenger imidlertid å få inn flere spillere som kan gjøre oss enda sterkere. Jeg håper det vil skje før sesongen starter. Mange navn har blitt nevnt i media, men dette er ikke riktig tidspunkt til kommentere disse spekulasjonene nærmere.


John Arne Riise tok over som kaptein etter at Dudek gikk av banen i andre omgang.

Craig Lindfield ble matchvinner og imponerte Rafa under dagens treningskamp.