Rafa vil gjøre unna sommerhandelen tidlig

Rafael Benitez håper å ha gjort unna sommerens transferaktivitet allerede før VM i Tyskland. Det mener han klubben vil spare penger på.

Rafael Benitez håper å ha gjort unna sommerens transferaktivitet før VM starter. Turneringen i Tyskland sparkes som kjent i gang allerede 9.juni, og avsluttes ikke før en måned senere. Frykten er selvsagt at spillere Benitez måtte ha på blokka skulle gjøre seg såpass bemerket i VM at prisen skyter i været. Derfor akter spanjolen å være føre var, noe som innebærer en tidlig sommerhandel.

Benitez skal i følge ryktene allerede ha identifisert de spillerne han vil ha, og gitt Rick Parry beskjed om hvem disse er.

- Dersom det er mulig å ha troppen vår klar før VM starter, er det bedre for oss. Dersom du prøver å kjøpe en ny, ung spiller, og han gjør et bra VM, vil prisen øke radikalt. Vi har kjøpt Mark Gonzalez og Gabriel Paletta allerede, og vi vil prøve å handle raskt i sommer. Men må vi vente til over VM for å sikre oss de beste spillerne, så må vi bare finne oss i det, slår spanjolen fast.

- Jeg tenker ikke så mye på store penger og store kjøp når jeg skal hente nye spillere. Jeg tenker på å finne de beste spillerne for denne klubben, så billig så mulig. Selvsagt blir det lettere å finne spillere om du har mer penger å rutte med, konkluderer han.