Rafa ville ikke ofre Warnock

Rafael Benitez nektet å selge Stephen Warnock til Blackburn. Manageren ser nå på Jamie Carragher og Gabriel Paletta som alternativer for Steve Finnan på høyrebacken.

Rafael Benitez sier at han er skuffet etter at klubben ikke greide å kjøpe Lucas Neill før transfervinduet ble lukket, og manageren innrømmer at man nå har tatt en sjanse etter å ha latt Antonio Barragan og Jan Kromkamp gå.  Rafa forklarte i dag overfor Liverpool Echo hvorfor avslutningen av transfervinduet ble slik den ble, og mer enn hintet at man nå vil satse på å hente inn en ny høyreback i januar.

- Det var skuffende.  Vi gjorde et forsøk, men til slutt var det umulig å få til en løsning. 

- Blackburn ønsket å kjøpe Stephen Warnock, men vi gjorde det klart at vi ville beholde spilleren.  De spurte etter å kjøpe Warnock og samtidig motta penger, så vi måtte bare be dem om å glemme det.

- Warnock er en god 24-årig spiller som var i den engelske landslagstroppen i fjor.  Samtalene jeg hadde med Blackburn var vennlige og de er hyggelige folk, men til slutt måtte vi bare si ”greit, vi kan ikke gjennomføre dette.”

- Vi var nødt til å vente til sent med Lucas Neill siden vi behøvde pengene fra salget av Jan Kromkamp, selv om vi kom med en forespørsel før Kromkamp ble solgt.

- Vi visste det ville være en liten risiko involvert i dette, men kanskje kan vi handle inn en høyreback i januar.  Jeg vet at Lucas Neill virkelig ønsket å komme hit, og kanskje kan det bli en mulighet i fremtiden, men vi må også analysere markedet på nytt i januar.

- Vi kan greie oss med Carragher og Paletta hvis vi får problemer på høyrebacken, men situasjonen vil være vanskeligere for oss de neste fire månedene.