Reina: - Robben fusket

Etterdønningene etter det røde kortet til José Reina har ennå ikke lagt seg, etter at keeperen klandrer Arjen Robben som ikke mener at han gjorde noe galt.

En mørk kveld ble nærmest helsvart da Liverpool ikke bare tapte 2-0 på Stamford Bridge men også fikk José Reina utvist i sluttminuttene for å ha lagt hånden på halsen til Arjen Robben.  Nederlenderen gikk i bakken som om han fikk en knallhard rett høyre, mens en forbannet Rafael Benitez etterpå sarkastisk uttalte at han måtte til sykehuset for å se hvordan tilstanden var til flankespilleren.  På Anfield valgte man imidlertid ikke å appellere mot avgjørelsen, noe som gjør at førstekeeperen må stå over kampene mot Charlton, Wigan og Arsenal, men blir klar til møtet i FA-Cupen mot Manchester United.

Spillerne selv greier heller ikke å legge episoden bak seg, og har ikke uventet en nokså forskjellig versjon av hva som hendte.

José Reina:  - Jeg er rasende på ham for hva som skjedde.  Robben er en stor skuespiller og han gjorde en innsats verdt en Oscar  Han er en utmerket spiller men han fusket gjennom måten han reagerte på.  Jeg vil aldri slå etter en annen spiller.  Han overdrev hva som skjedde og tvang derfor dommeren til å utvise meg.  Dersom det hadde vært på Anfield ville jeg aldri ha fått et rødt kort.  Det var også press fra tribunen.  Mine lagkamerater føler det på samme måten og er forbannet.

Arjen Robben:  - Det var Reina som mistet hodet, ikke meg.  Han gjorde en vill takling av Eidur Gudjohnson ved sidelinja og jeg fortalte ham det da han løp forbi meg.  Jeg kan ikke huske de nøyaktige ordene jeg brukte, men det var noe slikt som ”det var en dum ting å gjøre, var det ikke?”  I neste øyeblikk snur han seg rundt og reagerer med hendene.  Jeg kan ikke se hvorfor jeg blir klandret for det.  Jeg mener at de som er fra Liverpool ikke skulle prate om meg, de burde se på seg selv.