Reina og Kromkamp sliter med skader

Jose Reina og Jan Kromkamp sliter med småskader, og kan miste Birmingham-kampen. Årsmøte 23.februar. Gode regnskapstall. Pongolle prater med Blackburn.

Mens Robbie Fowler ivrer etter å finne ut om han er i troppen til morgendagens kamp mot Birmingham, avslører Liverpool Echo at skadeproblemer kan tvinge Rafael Benitez til å gjøre endringer på laget. Det er først og fremst Jose Reina og Jan Kromkamp som sliter med å bli friskmeldte i tide etter den harde FA-cupbataljen på Fratton Park søndag kveld.

- Kromkamp sliter med ankelen, men det er ingen alvorlig skade. Reina har også et lite skadeproblem, sier en ordknapp Liverpool-manager til Echo.

- Jeg kommer til å gjøre endringer i forhold til det laget som startet mot Portsmouth, men vet ikke hvor mange. Jeg hadde denne kampen i tankene under forberedelsene til Portsmouth-kampen, legger han til.

Sinama-Pongolle i samtaler med Blackburn
Liverpool Echo skriver også at Florent Sinama-Pongolle i dag er i samtaler med Blackburn om en låneavtale ut sesongen.

Årsmøte i slutten av februar
Etter det vi erfarer kommer Liverpool FC til å holde sitt årsmøte torsdag 23.februar klokken 20.00 norsk tid, i Centenary Stand. Aksjeeiere i Storbrittannia skal allerede ha mottatt årsmelding og invitasjon til årsmøtet i posten. Årsmøtet skulle egentlig ha blitt avholdt i desember, men ble utsatt på ubestemt tid da datoen nærmet seg.

Etter det vi har grunn til å tro skal regnskapstallene være hyggelig lesning om man sammenligner med fjoråret. De regnskapstallene vi har sett gjengitt av aksjeeiere på ulike forum i dag viser en omsetning på £121M og et overskudd før skatt på £9.5M. Hyggelige tall sammenlignet med fjorårets £91.6M og underskudd på £21.9M. Vi understreker at vi ikke har mottatt årsrapporten selv ennå, og således ikke kan få verifisert disse tallene. Vi kommer imidlertid tilbake med mer informasjon omkring dette så snart vi har fått regnskapstallene bekreftet.

Gonzalez vil spille med en gang
Real Sociedad signerte i går Mark Gonzalez på lån fra Liverpool ut sesongen. Chileneren pådro seg som kjent en alvorlig kneskade under spill for Albacete i fjor, men bedyrer nå at han er klar for spill for sin nye klubb.

- Jeg kommer til San Sebastian med mye entusiasme, og ønsker å gjøre min del av jobben for at Real Sociedad skal finne tilbake til formen i ligaen. Jeg er ikke 100% i form ennå, på grunn av skaden min, men jeg er klar til å spille kamp, uttaler 24-åringen til Reuters. Vingen må nå altså vente til høsten før han kan debutere for Liverpool.

Uriah Rennie dømmer
Uriah Rennie dømmer Liverpools hjemmekamp mot Birmingham i morgen. Rennie har dømt både Liverpool og Birmingham to ganger hver seg denne sesongen, og ingen av lagene har avgitt poeng i disse kampene. En statistikk som er nødt til å bli brutt i morgen kveld. Han var pipeblåser da Birmingham slo Sunderland 1-0 på bortebane i november, og like etterpå dømte han de blå da de slo Fulham med samme sifre på St. Andrews. Liverpool har han dømt i hjemmeseirene over West Ham (2-0) og Wigan (3-0). Dette blir altså Rennies tredje kamp på Anfield denne sesongen.

Rennie var også pipeblåser under tilsvarende oppgjør på Anfield i fjor, da Birmingham stakk av med alle poengene etter et sent seiersmål av Darren Anderton. Dave Babski og Nigel Bannister er linjedommere i morgen kveld, mens Michael Jones er fjerdedommer.

Birmingham kaster innpå ny stopper?
The Birmginham Post skriver at Birmingham-manager Steve Bruce kan komme til å bruke den nyinnkjøpte tsjekkeren Martin Latka i midtforsvaret på Anfield i morgen kveld. Premier League-debuten til den storvokste tjekkiske U21-forsvareren avhenger dog av at den internasjonale klareringen går igjennom innen kampstart. Latka kommer fra Slavia Praha, og har sluttet seg til Birmingham på lån ut sesongen. Blåtrøyene sliter med å komponere midtforsvaret før turen til Anfield, ettersom både Kenny Cunningham og Matthew Upson er ute med skader.