Reina trives best i buret

Debuten som midtbanespiller ga ikke mersmak for Jose Reina. Nå ser han frem til å innta sin vante posisjon mellom stengene igjen. Utsolgt i Lincoln.

Jose Reina ble kastet inn som en nødløsning på midtbanen, da Rafael Benitez ikke hadde flere utespillere å sette inn når Aurelio og Garcia ble skadet mot Kaiserslautern. Målvakten var også nær ved å komme på scoringslisten.

- Jeg hadde en virkelig stor målsjanse, men jeg vet alt om hvor vanskelig det er å score mål. Å kaste meg inn på midtbanen var en nødløsning fordi vi hadde brukt opp alle våre reserver. Dette er ikke akkurat normalt,, men jeg måtte bare gjøre det, sier Reina til liverpoolfc.tv.

- Det var en siste utvei. Vi hadde ni mann på banen etter at Aurelio og Garcia ble skadet, og jeg og allerede utbyttede Robbie Fowler måtte steppe inn. Rafa spurte om jeg hadde noe imot å hjelpe laget som utespiller, og jeg sa at det ikke var noe problem for meg. Jeg vet ikke helt om jeg likte meg så godt på midtbanen. Det var vanskeligere enn jeg trodde.

- Jeg har vel aldri innsett hvor mye utespillerne må løpe i en kamp. Dette var bare en treningskamp, så jeg kan tenke meg at det er enda verre i et virkelig viktig oppgjør. Jeg hadde en stor sjanse til å gjøre hva som trolig ville ha blitt seiersmålet, og burde ha truffet mål med skuddet mitt. Jeg ble presset av noen forsvarere, og det gjorde at jeg mistet konsentrasjonen i skuddøyeblikket. Folk må skjønne at jeg er keeper, og ikke spiss! Det andre forsøket jeg hadde på mål var ikke et skudd, men en pasning!

- Av og til deltar jeg ute på banen i treningene, men det er veldig ulikt en virkelig kamp, og jeg forstår nå hvor vanskelig det er å gjøre mål. Det var likevel en morsom erfaring å ta med seg. Men jeg ser frem til å spille i min vante posisjon som keeper igjen, avslutter spanjolen.

Utsolgt i Lincoln
Lincoln City FC melder om at treningskampen mot Liverpool onsdag 16.august er helt utsolgt. Kampen på Sincil Bank kom i stand som en del av overgangen til Jack Hobbs i fjor. Dette blir for øvrig den første kampen mellom klubbene siden 1960/61-sesongen, da begge spilte i den gamle andredivisjon.