Reinas refleksjoner

Jose Reina har tatt seg tid til å reflektere over sesongen så langt. Reservelagskamp flyttes fra Wrexham til Kirkby.

Nå som sesongen nærmer seg slutten har Jose Reina tatt seg tid til å reflektere over sitt første år på Anfield til liverpoolfc.tv. Keeperen mener at det meste har gått greit siden overgangen fra Villareal.

- Da jeg bestemte jeg for å flytte til Liverpool var det fordi jeg hadde tro på manageren og hva han ønsket å bygge her. Jeg ønsket å komme videre i karrieren, og å flytte til en så stor klubb som Liverpool var et stort steg i riktig retning for meg, uttaler målvakten.

- Denne første sesongen har gått bra, men det fortsatt stort rom for forbedringer, både for meg og laget. Det har tatt tid å venne seg til nye omgivelser, men jeg trives her. Jeg vil imidlertid bli enda lykkeligere den dagen vi vinner ligaen.

- Jeg er heldig som har karer som Jamie Carragher og Sami Hyypiä foran meg på banen, men hele laget forsvarer seg bra. Vi spiller med forsvaret høyere oppe på banen enn Liverpool gjorde i fjor, og dermed fungerer jeg av og til som en slags sweeper der jeg klarerer langt utenfor feltet mitt. Dette er noe jeg er vant med fra tiden min i Barcelona og Villareal.

- Jeg ble sjokkert over hvor fysisk spillet er i Premier League. Noen ganger ligner straffefeltet mer på en boksering, mener Liverpools førstevalg mellom stengene.

Reservelagskamp flyttes til akademiet
Liverpools reservelagskamp mot Middlesbrough tirsdag 28.mars er flyttet fra Racecourse Ground i Wrexham til akademiet i Kirkby. Avsparktidspunktet blir det samme som først oppsatt, klokken 20.00 norsk tid, men på grunn av begrenset tribunekapasitet vil kun de som har gått til anskaffelse av billett til kampen på forhånd slippe inn. Et begrenset antall gratisbilletter (500) blir lagt ut til sesongkortinnehavere og fancardinnehavere fra og med i dag. Disse blir distribuert etter "førstemann til mølla"-prinsippet.