Reprise på 86-finalen

Legender fra Liverpool og Everton møtes i ettermiddag. Ny gressmatte legges på Anfield. Hugh McAuley fornøyd etter ny seier mot Manchester United.

Kenny skrur tilbake tiden
Legender fra 20 år tilbake møtes på Anfield i dag, spillere fra Liverpools Double sesong i 1986 møter den daværende hardeste rivalen Everton.  De røde vant både liga og FA-Cup, etter å ha passert Everton i innspurten i ligaspillet og slått den blå naboen 3-1 i finalen på Wembley.

Kampen starter kl 15.30 og er til inntekt for kreftsaken.  Marina Dalglish, Kenny’s kone, har tidligere vært behandlet for kreft og man har nå som mål å samle inn totalt £1.5M som skal gi en ny kreftavdeling på et sykehus i Liverpool.

Dalglish, som var spillende manager i ’86, har fått samlet sammen de aller fleste spillerne som var med i 1986.  Kampen vises direkte på Sky One (ikke Sky Sports One), samt på Liverpools hjemmeside www.liverpoolfc.tv.

Ny matte på tirsdag
Veldedighetskampen i dag er det siste som foregår på Anfield denne sesongen.  I morgen vil traktorene komme inn og fjerne den nåværende gressmatten, slik at de helrøde kan spille på et helt nytt gressteppe fra og med neste sesong.  Selv om Anfield har holdt bedre enn hva mange andre arenaer kan vise til, har en ekstrem vinter også litt hardt på underlaget til Gerrard & Co.

Dobbeltseier mot Man Utd
Manchester United vant årets reservelagserie, men tapte i sin tur begge kampene mot Liverpools unge og lovende nest beste.  I går ble det 1-0 til de røde i Wrexham, etter et seiersmål fra høyrebacken Antonio Barragan.

Reservelagstrener Hugh McAuley var da også fornøyd med sine elever:  - Det var en utmerket seier.  Vi var det beste laget og fortjente alle poengene.

- Vi var for forsiktige i første omgang, men spilte mye bedre etter pause og scoret et flott mål ved Antonio.

- Vi arbeidet veldig hardt og spilte et bra pasningspill i andre omgang.  Det er en god følelse å vinne begge kampene mot Manchester United, som har et veldig bra lag.

Liverpools reservelag avslutter sin sesong i morgen, med en bortekamp mot Manchester City.