Returoppgjør i Nederland eller Slovenia?

UEFA lover rask beslutning om kampsted for returkampen mot Maccabi Haifa. Barragán og Spania U19 spiller EM-finale i dag. Lyd- og bildeoverføring fra kveldens treningskamp.

Liverpool krever at returoppgjøret i 3.kvalifiseringsrunde for Champions League mot Maccabi Haifa flyttes grunnet urolighetene i Israel. I utgangspunktet er kampen satt opp på Ramat Gan Stadion i nærheten av Tel Aviv den 22. eller 23.august. Ifølge Rick Parry har alternative kampsteder allerede blitt foreslått.
- I øyeblikket er vi veldig bekymret. Vi vil gjøre UEFA kjent med våre følelser, og det er vanskelig å se konflikten løst de neste par ukene. Vi synes at andre kamp bør spilles på nøytral bane. Jeg tror det var et forslag fra UEFA at dersom den skal flyttes, så vil det enten bli til Nederland eller Slovenia. Selvsagt ønsker Maccabi å spille i Israel, Det er forstålig, men vi må være bevisste på enhver risiko for spillere og supportere, uttaler Parry. UEFA vil ta en endelig avgjørelse på onsdag.
Kilder: liverpoolfc.tv, telegraph.co.uk uefa.com.

Barragán i EM-finale
Spania er storfavoritter til å ta hjem EM-gullet for U19-landslag når de i kveld møter Skottland i finalen. Lagene møttes også i gruppespillet. Da vant spanjolene hele 4-0. Antonio Barragán har spilt samtlige minutter i mesterskapet og forventes å spille igjen. Eurosport sender direkte fra kl. 20.00. Spania har vært svært suverene hittil – tre seirer, én uavgjort og 15-4 i målforskjell på fire kamper. Det var kun i den betydningsløse kampen mot Portugal (1-1) at de tok foten av pedalen.

Info om overføring av Kaiserslautern v Liverpool
British Eurosport bekrefter at de likevel skal sende kveldens treningskamp fra Eschen-Mauren i Liechtenstein. Dermed vises Kaisersalutern-Liverpool på alle Eurosport-kanaler unntatt den franske, som prioriterer serieåpning i Ligue 2. På Liverpoolfc.tv blir det i dag kun kommentering, ingen bilder. Som vanlig må du ha e-season-ticket for å følge kampen der.Avspark er kl. 17.30, og vi oppdaterer kampen her på liverpool.no.

Zapater forlenget med Real Zaragoza
Spekulasjonene om en overgang til Liverpool for Real Zaragozas talentfulle midtbanespiller Albert Zapater kan nå avsluttes. Spilleren har nemlig forlenget kontrakten på La Romareda til 2010.