Rick Parry ønsker Adidas velkommen

Liverpool samarbeidsavtale med Reebok forløp alt annet en knirkefritt mot slutten. Nå ser Parry frem til nye tider med Adidas. Carson linket til Portsmouth, mens Pennant kan være på vei.

I perioden 1985 til 1995 hadde Liverpool en utstyrsavtale med Adidas. Etter et opphold på 10 år er igjen de tre stripene på plass på de røde trøyene. Dette er daglig leder Rick Parry godt fornøyd med.

- Vi hadde et svært suksessrikt samarbeid med Adidas for noen år tilbake, og vi håper vi kan få enda mer suksess sammen i tiden som kommer. Det er tidlig i avtaleperioden, men det er utvilsomt et spennende samarbeid, mener Parry.

- Adidas har det beste merkenavnet som finnes når det gjelder fotballutstyr, og de tre stripene er nærmest for et ikon å regne. Adidas har alltid vært et meget populært merke i Liverpool. Vi synes de nye draktene er fantastiske, og jeg er sikker på at våre supportere synes det samme, legger han til.

- Vi er ikke i tvil om at vi samarbeider med et selskap som er ledende i sin bransje både når det gjelder design og teknologi, akkurat som vi selv fokuserer på å bli de beste ute på banen. Vi ønsker partnere som er de beste på sitt område, og det har vi fått i Adidas, sier Parry til Liverpool Daily Post.

De tre adidas-stripene er fremtredende på ermene på de nye trøyene. Det er også det nye fotballsymbolet til Adidas som ble innført ved starten av 2006. På baksiden av spillertrøya vil man forvørig finne liverbirden innbrodert. Trøya er siste skrik i sportsteknologi, med avanserte systemer som fjerner svette og virker avkjølende på kroppen.

Forrige gang Adidas leverte spillertrøyer til Liverpool vant de røde tre ligatitler, FA-cupen tre ganger, ligacupen en gang og Charity Shield fire ganger. De fleste vil nok være mer enn fornøyde om man klarer å kopiere dette i den nye avtaleperioden.

Portsmouth linkes til Carson
Den ikke alltid like pålitelige tabloidavisen Mirror hevder at Harry Redknapp ønsker å hente Scott Carson til Portsmouth som klubbens nye førstekeeper. Redknapp skal vurdere både lån og et bud på £4M om vi skal tro avisen. Liverpool kjøpte som kjent i sin tid Carson for £1M fra Leeds. Portsmouth skal samtidig vurdere David James, Jussi Jaaskelainen og Jerzy Dudek som alternativer om Liverpool ikke ønsker å gi slipp på Carson.

Barnes blir Jamaica-manager
Mirror nevner også at den tidligere Liverpool-legenden John Barnes blir ny landslagssjef for Jamaica. Dette er for øvrig noe som liverpool.no har fått sterke indikasjoner på at medfører riktighet fra kilder som står Liverpool FC nær.

Pennant nærmer seg?
Samme tabloidavis hevder også at Liverpool i går kveld la inn et bud på £6M på Jermaine Pennant, som Birmingham noe motvillig skal ha akseptert. Det har ikke lykkes liverpool.no å få verifisert disse påstandene til journalisten David Maddock.

Ting kan imidlertid tyde på at Daniel Alves rett og slett har blitt for dyr for de røde, all den tid Sevilla nekter å fire på sitt prisforlangende på £12M. Når Benitez da tilsynelatende kan få engelske Pennant til halve prisen av hva brasilianeren vil koste i innkjøp, kan han også få råd til å følge opp interessen for den nederlandske spissen Dirk Kuyt etter at den lenge etterlengtede høyreflanken er på plass.

Mirror skriver at Pennant er forventet å fullføre kontraktssamtalene med Liverpool i dag, og at avtalen dermed kan være klar før treningsleiren i Sveits starter dersom spilleren består sin medisinske test.