Rick Parry støtter Rafa

I kjølvannet av at et anonymt styremedlem kritiserer Liverpools manager via sitater i en riksavis, sier klubbens daglige leder at man er på rett vei og har fått en bedre spillertropp.

Rick Parry avviser at manager Rafael Benitez er under noe tidspress, og klubbens daglige leder mener at det hele går i riktig retning.

- Vi vet hva som forventes av Liverpool, men det er klart at vi beveger oss i riktig retning under Rafael Benitez.

- Det er ingen tvil om at vi har en bedre spillertropp enn vi hadde på samme tidspunkt i fjor, slik at det handler ikke om å dra konklusjoner på dette tidspunkt.  Det er ingen trofeer som deles ut ved slutten av oktober, med unntak av Community Shield som vi allerede har vunnet.  Du kan bare vurdere våre prestasjoner over en hel sesong.

- Vi visste alle hvilken omfattende jobb som ventet da Rafa ble ansatt og derfor har vi heller aldri gitt noen tidsfrister eller pålagt ham urealistisk press.  Det som er viktig er at vi viser fremgang for hvert år.

- Seirene i Istanbul og Cardiff var store prestasjoner som vi feiret sammen.  Noen av de tidlige resultatene i ligaen denne sesongen har ikke blitt slik vi hadde håpet på, noe som viser av vi må vise felles ansvar og jobbe enda hardere for å forbedre det som skjer ute på gressmatta.


Kommentarene fra Parry kommer etter at Daily Mirror i dag offentliggjorde sitater fra et ikke navngitt styremedlem, som kommer med til dels hard kritikk av manager Rafael Benitez.

Dette er noe av det som er blitt sitert på oppslaget i tabloidavisen:

”Uansett hvem som er manager, så har styret alltid latt vedkommende få gjøre sin jobb i fred.  Vi tror ikke på innblanding.  Men det kommer en dag hvor dette ikke lenger er det naturlige og hvor manageren må stå eller falle på hva han presterer.”

”Vi har betalt for mange inflasjonspregede priser og inflasjonspregede lønninger for spillere som ikke gjør jobben.  Vi har for mange spillere av for dårlig kvalitet.  Når manager bestemmer at de ikke duger kan vi ikke bli kvitt dem siden ikke ønsker dem for det beløpet vi vil ha.  Det betyr at vi betaler penger som vi ikke har råd til å miste.”

”Normalt, ved slutten av oktober, så forventer du at manager vet hva som er hans beste og holder på det.  Imidlertid er det ingen ting som tyder på at så er tilfellet.  Jeg tror ikke han kunne fortelle deg hva som er hans beste lag.”


Les Lawson, sekretær i den lokale supporterklubben, reagerer på denne måten over de anonyme kommentarene:  - Jeg synes det er helt utrolig at et medlem av Liverpools styre vil kritisere en manager som vant Champions League i sin første sesong, med den svakeste spillertroppen siden Bill Shankly kom til klubben.

- Han vant så FA-Cupen i sin andre sesong og flest ligapoeng for Liverpool siden Premier League ble dannet.

- Hvem som er ansvarlig for disse kommentarene er helt i utakt med hva Liverpools supportere mener.  Jeg ville ha trodd at han var mer opptatt av å arbeide mot den investeringen som ville hjelpe Rafa til å bygge et lag som kunne utfordre Chelsea.