Riise glad for første cupmål

Den første scoringen til John Arne Riise i FA-Cupen sikret avansement til 5.runde. Trekning i morgen ettermiddag. Mark Gonzalez på vei til Real Sociedad.

- Traff godt
John Arne Riise var ikke overrasket over at det ble en skikkelig arbeidsøkt, etter at Portsmouth reduserte mot et effektivt Liverpool som ledet 2-0 ved pause.  I en spillemessig svak kamp ble det mye kjemping, før de røde kunne sikre seg billetten til 5.runde i FA-Cupen.

- Vi visste det ville bli tøft, sa Riise etter kampen til Sky.  – De spilte lange baller og kjempet hardt for å vinne andreballene.  

- Jeg traff godt på scoringen, og er glad for å ha scoret mitt første mål i FA-Cupen.  Det er godt å være videre, men nå må vi begynne å fokusere om onsdagens kamp mot Birmingham.  Vi prioriterer ikke hvilke turnering som er viktigst men tenker kun fram til neste kamp.


Trekning 5.runde
Trekning av 5.runde i FA-Cupen blir foretatt i morgen, mandag, kl 14.30.


Gonzalez på lån
Nettsiden til Sky Sports sier at Mark Gonzalez vil gå på lån til Real Sociedad for resten av sesongen.  Chileneren vil reise til Sociedad på mandag for å gjennomføre en legetest og fullføre overgangen innen deadline natt til onsdag.

Det ble spekulert i at ”Speedy” Gonzalez ville gå til Deportivo La Coruna, som en del av en avtale hvor Victor kom til Liverpool.  Det har imidlertid ikke vært noe mer nytt angående et kjøp av høyrevingen til Deportivo i dag.