Robbie håper på fornyet tillit

Fowler tar ingen ting for gitt etter god kamp og scoring mot Reading. Han vil imidlertid gjerne ha en ny sjanse mot Aston Villa på lørdag, og Craig Bellamy sliter med å bli spilleklar.

Robbie Fowler har startet bare tre kamper denne sesongen, og scoret to mål.  Det første var riktignok et straffespark i ligaåpningen mot Sheffield United, men mot Reading i går kveld var han en av banens beste da han nettet det første i 4-3 seieren.

Ifølge Liverpool Echo sliter Craig Bellamy med å bli klar av sin strekk til helgens kamp mot Aston Villa, noe som vil styrke sjansene for Fowler til å få fornyet tillit.  Angriperen selv sier til avisen at han tar det som det kommer, og gleder seg heller over å ha passert Kenny Dalglish på enda en scoringsliste.

- Jeg vet ikke hva jeg kan forvente til helgen, sier Robbie.  – Det sier seg selv at jeg gjerne ønsker å være involvert, men det er det ikke opp til meg å avgjøre.  Bortsett fra de første 30 eller 40 minuttene i går kveld synes jeg at det gikk bra, og alt jeg kan håpe på er at manageren likte det han så.

- Manageren har forklart hvordan situasjonen er, og jeg forstår det fullt og helt.  Jeg sa da jeg kom tilbake at jeg kun ønsket å nyte hvert minutt som jeg spiller for Liverpool, og jeg vil være fornøyd med å delta så mye som jeg overhodet kan.  Det er slik jeg føler det.

- Jeg har alltid hatt tro på at jeg kan score mål hvis jeg får sjansen, og den i går kveld var viktig siden den var en katalysatoren vi behøvde.  Da vi fikk det første målet roet vi oss ned og spilte bra fram til 4-1.  Dette er en viktig turnering for mange av oss siden jo lenger vi henger med jo flere muligheter vil vi få på førstelaget.

- Da jeg scoret forrige sesong gikk jeg forbi Kenny Dalglish på den totale scoringslisten, og Kenny var den første som ringte meg for å fortelle hvor skuffet han var, flirer Robbie Fowler. 

– Jeg var ikke klar over at jeg nå har gått forbi ham på enda en liste, slik at jeg igjen har gjort ham opprørt.  For å være alvorlig vet jeg at Kenny vil være glad på mine vegne og jeg er sikker på at han vil ringe igjen for å gratulere.