Robbie mener han er klar for 90 minutter

Fowler sier han kan spille hele kampen. Bruce gir tsjekker debut. Raven glad for sjansen i Tranmere. Paletta blir sommerkjøp?

Mens Rafael Benitez antyder at Robbie Fowler blir å finne på reservebenken i kveld, er hovedpersonen selv klar for større oppgaver.

- Å komme tilbake til Liverpool har gitt meg en enorm opptur, og jeg føler meg fin. Gi meg 90 minutter, og jeg vil løpe hele tiden. Dersom manageren trenger meg til denne kampen, er jeg klar til å hjelpe han, sier Fowler til Liverpool Echo.

Men det beste han kan håpe på er nok en plass på benken, men det bryr ikke 30-åringen så mye.

- Jeg ser bare frem til å ta på meg Liverpool-trøya og komme til Anfield på kampdag igjen. Det blir stort. Det kan ikke beskrives med ord. Om manageren vil benytte meg i kveld vet jeg ikke, da vi har en veldig god tropp. Men jeg er klar når han behøver meg, gjentar han.

Latka debuterer for Birmingham
Birmingham-manger Steve Bruce kommer til å la tsjekkeren Martin Latka debutere i midtforsvaret mot Liverpool i kveld. Han vil utgjøre stopperduoen til gjestene sammen med Matthew Upson, som er tilbake fra suspensjon. Dette skriver lokalpressen i Birmingham.

Ellers er det ventet at blåtrøyene vil hvile Muzzy Izzet på midtbanen, og i stedet benytte Neil Kilkenny. Manager Bruce teller også på knappene om han skal la David Dunn og Mikael Forssell starte kampen, ettersom de nylig var tilbake fra langvarige skader. Kenny Cunningham (lyske), Martin Taylor (kne) og Nicky Butt (legg) er definitivt ute for gjestene, mens Jamie Clapham er tilbake fra kneskade, men mangler kamptrening.

- Trenger vi en grunn til å holde oss i Premier League, så er det bare å se på kvelder som denne. Vi spiller foran fulle tribuner på Anfield, mot de regjerende mesterne i Europa. Liverpool fremstår som et storlag igjen. De har bare tapt en av sine 13 siste kamper, og det var i siste spilleminutt mot Manchester United. De virker å ha funnet rytmen, og i Steven Gerrard har de en spiller av verdensklasse, resonnerer manager Bruce.

Om Fowlers eventuelle innhopp har Birmingham-manageren følgende å si: - Selv i Leeds og Manchester City gjorde han mange mål. Han er god inne i straffefeltet, noe han har vist i Premier League i en årrekke. Du nevner hans navn i samme åndedrag som Andy Cole og Alan Shearer.

Raven glad for å være ”hjemme”
David Raven returnerte til moderklubben Tranmere på lån like før transfer-deadline. Nå satser den 20 år gamle høyrebacken på å få en rekke med seniorkamper på baken.

- Så snart jeg fant ut at Tranmere ville ha meg, var jeg ivrig etter å få i stand en avtale. Jeg vil tilegne meg erfaring her, ved å spille på et godt nivå. Dette er jo klubben jeg har holdt med hele livet. Jeg er fortsatt en fan, og Tranmere sitt resultat er det første jeg ser etter i avisen. Jeg er glad jeg er her, sier Raven til Liverpool Daily Post.

Raven står bokført med bare fire kamper for Liverpool. Tre i forrige sesong, og kun ligacupkampen mot Crystal Palace denne sesongen.

- Jeg har ikke vært spesielt nær ved å få flere kamper denne sesongen. Manageren har sine ideer om hvilke spillere han ønsker skal være involvert. I fjor slapp de unge spillerne og reservene til i flere kamper enn de har gjort denne sesongen. Det har vært en tøff periode for meg, for selv om du spiller for reservene så har du ikke mye håp om å slippe til for førstelaget. Fire kamper på to år er frustrerende. Spesielt i min alder, når alt du ønsker er å spille fotball. Jeg er tross alt 21 år om to måneder, slår han fast.

Raven sliter med en leddbåndsskade han pådro seg i reservelagskampen mot Wolverhampton, og er ikke aktuell for spill når Tranmere møter Huddersfield fredag kveld. Han bør imidlertid være spilleklar til bortekampen mot Gillingham neste helg.

- Jeg måtte komme meg bort for å spille førstelagsfotball, og nå har jeg sjansen til å se om jeg duger på League One-nivå. Jeg ønsker å spille så mange kamper som mulig mens jeg er her, avslutter Raven.

Paletta et transfermål for Rafa
Rapporter fra Argentina kan tyde på at den lovende midtstopperen Gabriel Paletta er et transfermål for Rafael Benitez til sommeren. Ryktene vil ha det til at Liverpool lokker med 3 millioner euro for å sikre seg 19-åringen fra argentinske Banfield. Paletta var en nøkkelspiller da Argentina vant U20-VM i fjor.

Roberts får spille ligacupfinalen likevel
Tottenham Hotspur bekrefter nå at klubbens ligakamp mot Wigan har blitt fremskutt til lørdag 18.februar. Det betyr at Wigan-spiss Jason Roberts soner sin tredje kamp etter det røde kortet han pådro seg i går kveld i denne matchen, og dermed får spille ligacupfinalen mot Manchester United likevel. Dermed blir det tøffere kamp om en plass på finalelaget for Neil Mellor enn det så ut til etter kampen i går kveld. Roberts vil uansett måtte stå over Wigans hjemmekamp mot Liverpool i ligaen.