Robbie passerte King Kenny

Med sin scoring på The Hawthorns i dag passerte Robbie Fowler selveste Kenny Dalglish på klubbens toppscorerliste gjennom tidene. En prestasjon Fowler selv setter svært høyt.

Robbie Fowlers 1-0 scoring mot West Bromwich på The Hawthorns i dag går inn i historiebøkene. ”God” passerte nemlig med det selveste Kenny Dalglish på klubbens toppscorerliste gjennom tidene. Dette var nemlig Fowlers scoring nummer 173 for klubben, og han passerte da King Kenny og er oppe på femteplass på nevnte liste. Dette har Toxteth-gutten klart i løpet av bare 341 kamper.

- Dette er fantastisk for meg. Kenny Dalglish er en skikkelig Liverpool-legende, og å passere han på klubbens toppscorerliste synes jeg er en prestasjon. Det gjør meg svært glad, uttalte Fowler umiddelbart etter Liverpools fjerde ligaseier på rad.

- Vi oppnådde et godt resultat forrige helg, og det var viktig å komme hit og gjøre en god jobb. Vi fikk en god start på kampen, og jeg syntes vi fullt ut fortjente de tre poengene denne gangen også. Den tidlige scoringen var bra for oss, og vi kontrollerte kampen inn derfra.

- Nå må vi bare prøve å vinne så mange kamper som vi kan frem mot sesongslutt. Det blir vanskelig å ta igjen lagene foran oss på tabellen, men dersom vi fortsetter å vinne kampene våre og lagene foran oss avgir noen poeng må vi prøve å utnytte situasjonen, avsluttet Fowler.