Roberts utvist da U18 spilte uavgjort

Keeper Dave Roberts så rødt da Liverpool U18 spilte uavgjort 1-1 borte mot WBA. U16 tapte 1-0. Liverpool - verdens tredje mest vanlige passord!

Målvakt Dave Roberts ble utvist da Liverpool U18 i dag spilte uavgjort 1-1 mot West Bromwich Albion i Midlands. Spissen Ray Putterill ga de røde ledelsen i andre omgang, men hjemmelaget utlignet på straffespark like før slutt. Det var forseelsen som førte til straffesparket som resulterte i at Roberts fikk marsjordre. Med ti mann på banen klarte John Owens sine elever å holde stand, og fikk med seg det ene poenget.

Liverpools lag mot WBA: Roberts; Behan, Gaughan, Spearing, Burns; Putterill, Barnett, Ryan (Pringle 45), Wignall; Woodward (Parsonage 70), Scott. Ubrukte reserver: Awang, Collins.

Tap for U16
Liverpool U16 har dokumentert god form den siste tiden, men måtte se seg slått med 1-0 mot West Bromwich i dag, etter å ha dominert kampen i lange perioder.