Robson tror på mål mot Liverpool

West Bromwich sliter med måltørke. Robson håper flaksen snur mot Liverpool og tror ikke på gjentagelse fra i fjor. Tapt knepent for toppklubbene. Glad for å slippe Gerrard.

West Bromwich har kun scoret fem mål på de siste fem kampene. Liverpool hadde en tilsvarende måltørke tidligere i sesongen og West Bromwich-manager Bryan Robson trodde da at det kun var snakk om tid før de røde fant veien til nettmaskene. Nå håper han at Midlands-klubben kan gjøre det samme, med start når Liverpool gjester The Hawthorns i morgen.
- Liverpool spiller med mye selvtillit. Jeg har sett deres siste kamper. Spissene scorer haugevis med mål. Når man har folk som Crouch, Morientes, Cissé, Garcia og Kewell der, så vil man alltid få scoringer med en gang ting fungerer.

- Det jeg ser etter er forhåpentligvis at det vil fungere på samme måte for oss fordi jeg kan ikke kreve mer fra spillerne mine. De har gitt alt for klubben og supporterne. Jeg kan ikke spørre dem om å arbeide hardere enn de gjør. De har prestert godt og jeg synes ikke de har fått belønning for det i det siste. Vi har skapt gode sjanser og en eller annen gang må de gå inn. Forhåpentligvis vil flaksen snu litt. Så lenge spillerne jobber slik fram til sesongslutt, vil jeg være en glad manager.

Liverpool har scoret 11 mål på The Hawthorns i de to siste møtene (5-0 i 04/05 og 6-0 i 02/03), men Robson tror ikke på målorgie denne gang.
- Hva som skjedde her forrige sesong har ingen betydning for denne kampen. Vi reiste til Anfield og tapte 0-1 tidligere i sesongen. Taktisk gikk vi ut for å være vanskelige å bryte ned, og spillerne gjorde det veldig bra.

West Bromwich har tapt 1-2 for både Chelsea, Manchester United og Tottenham den siste tiden.
- I de siste ukene har vi møtt tre av de fire topplagene og nå møter vi det fjerde. Vi har gitt dem alle en god kamp og har hatt uflaks med resultatet i de to siste. Kanskje bare Manchester United har fortjent å slå oss etter 90 minutter.

- Vi må prestere på samme nivå igjen. Vi må jobbe hardt for hverandre. Hvis vi fortsetter å gjøre det, er jeg sikker på at vi får lønn for strevet mot slutten av sesongen.

Robson er glad for å slippe en suspendert Steven Gerrard, men advarer mot Liverpools gode spillertropp.
- Gerrard er en av de beste midtbanespillerne i verden, og han kan styre en kamp alene. Jeg vil ikke være misfornøyd når jeg ser på lagoppstillingen på lørdag og ser at navnet hans ikke står der. Når jeg først har sagt det, så har de fremdeles gode spillere som kan fylle plassen etter Gerrard.

- Det kommer til å bli en veldig tøff kamp for oss.