Røde Liverpool i Cardiff

Steven Gerrard & Co får bruke sine hjemmedrakter i FA-Cup finalen. Liverpool og West Ham samlet om å appellere mot suspensjoner for Luis Garcia og Hayden Mullins.

Liverpool er ”hjemmelag” 13.mai
Liverpool vant trekningen og spiller i helrødt mot West Ham på Millennium Stadium i Cardiff under FA-Cup finalen.  Laget fra London vil være i helhvitt.


Samlet appell mot røde kort

Liverpool tok sin niende strake seier da West Ham ble slått med 2-1 i London i går kveld.  Det var samtidig den syvende strake i Premier League.  De tre poengene bleknet imidlertid etter at Luis Garcia ble utvist kun to minutter etter at han kom inn som innbytter, da spanjolen i en intens duell med Hayden Mullins på midtbanen plantet en albue i ryggen på motstanderen.  Mullins reagerte med å dytte til Luis i ansiktet.  Dommer Howard Webb ga begge rødt kort for voldelig oppførsel, noe som automatisk gir suspensjon på tre kamper og igjen medfører at begge spillerne mister FA-Cup finalen.

Rafael Benitez sa umiddelbart etter sluttsignalet gikk at man ville appellere, og begge lags spillere og managere stod samlet om å prøve å få omgjort en tre kampers karantene.

- Vi vil prøve å appellere, sa Rafa.  – I Spania er det mulig å suspendere folk for bare to kamper, jeg vet ikke om det er mulig her men dette var ikke så alvorlig.  Begge spillerne er lei seg.  Det var en god kamp som ble spilt i en god atmosfære.  Vi vil snakke med FA, og håpe at noen er fornuftige.

- Vi er alle enige om at kanskje FA bør vise litt barmhjertighet over dette, istemte manager Alan Pardew hos West Ham.  – Dette var synd, siden det var en fin kamp hvor en svært liten hendelse har frarøvet begge spillerne en mulighet til å spille i en finale.  Slik reglene er i dag hadde kanskje ikke dommeren noe annet valg enn å sende dem av banen.