Rødt trekløver i engelsk diskusjon

Jamie Carragher blir trolig den eneste fra LFC som starter for England mot Sverige i morgen, og Carra tror at sjansene for å vinne VM er større enn hva som skjedde i Istanbul.

Det begynner å dra seg til i gruppespillet i VM, og i morgen starter den siste runden som endelig vil avgjøre hvem som går videre til 1/8 finalene og hvem blir nr.1 og nr.2 i hver enkelt gruppe.

England møter Sverige i en ren gruppefinale, like etter at gruppe A med bl.a. Tyskland er avgjort.  Sven-Göran Eriksson holder sine kort relativt tett til brystet, men innrømmet i går at Wayne Rooney vil starte mot svenskene.  Det går nok derfor mot det antatte førstevalget med Rooney og Michael Owen på topp, selv om Peter Crouch har vært landets beste angriper så langt i sluttspillet.

På midtbanen har både Steven Gerrard og Frank Lampard et gult kort og landlagsjefen har antydet at en av dem vil bli spart til 1/8 finalen.  Ifølge engelsk presse går det mot at Gerrard blir ofret, og at poteten Owen Hargreaves blir ankeret bak Lampard.

Hvis dette slår det blir det bare Jamie Carragher som skal møte et Sverige som i mange år har hatt et godt tak på England.  Gary Neville synes ikke å bli klar av sin skade, og dermed fortsetter Carra på høyrebacken.  England har ikke overbevist under innledningen av VM, men avansementet er likevel klart og scouseren mener at det er større sjansene for at man skal gjenta bedriften for 40 år siden enn at Liverpool skulle vinne Champions League for et drøyt år siden.

- Vi har en bedre sjanse til å vinne VM enn Liverpool hadde å vinne Champions League.  Da vi vant, kunne du på et tidspunkt få igjen 70 eller 80 ganger pengene hvis du satset på oss.  Det viser at det er mulig, mener Carragher.

- Det sier seg selv at England ikke har spilt opp mot sitt beste, og jeg tror ikke noen benekter det.  Det viktigste er resultatene, som vil alltid bety mer enn hvordan du spiller, men vi er klar over skulle vi ha spilt mot et topplag for øyeblikket kan det være at vi ville få en trøkk.

- Vi er klar over at f.eks Argentina viser glimrende form, mens vi ikke har gjort det.  I VM kan man likevel nå toppformen for tidlig.  Hvis en skal vinne må en spille syv kamper og forhåpentligvis har Argentina allerede nådd toppen.

- Jeg trivdes med å spille back i siste kamp og synes det gikk bra.  Det at jeg ble byttet ut var også en god løsning.  Det var ikke så mye å gjøre defensivt og David Beckham er mye bedre til å slå crossballer enn meg.