Ronaldo har aldri hørt om Kewell

Den brasilianske superstjernen Ronaldo har ikke peiling på hvem Harry Kewell er, og har pådratt seg hele Australias vrede før VM i Tyskland. Skuffet Baros. Cech blir klar til semien.

Den brasilianske superstjernen Ronaldo blir nå beskyldt for manglende respekt overfor sine motstandere, etter at han avslørte at han ikke har den fjerneste anelse om hvem Harry Kewell og Mark Viduka er. De to Premier League-spillerne er kanskje de mest kjente navnene på det australske landslaget som Ronaldo og Brasil møter i VM i Tyskland til sommeren. Det faktum at Ronaldo to ganger tidligere har spilt mot Australia i landskamper gjør ikke saken bedre sett med australske øyne.

Ronaldo uttalte i et intervju med Alpha Magazine at han visste om bare en spiller på Australias lag, nemlig ”han som spiller på Osasuna” (John Aloisi, som faktisk forlot Osasuna til fordel for Alaves for to måneder siden, red.anmerk). Stjernespissen toppet det hele med å påstå at lag som Australia kan glede seg til VM, men at de vil få store vanskeligheter med å avansere fra det første gruppespillet.

Tidligere landslagssjef Frank Farina tro at Ronaldos fornærmende uttalelser kan virke i Australias favør.

- Min dårligste sesong
Milan Baros har ikke hatt noen enkel periode i Aston Villa etter overgangen fra Liverpool, og nå beskriver tsjekkeren debutsesongen sin på Villa Park som hans dårligste sesong i England. Spissen har slitt med skader hele sesongen, men er likevel Aston Villas toppscorer med 12 nettkjenninger.

- Skadene har ødelagt en del for meg, i tillegg til at dette har vært min første sesong i klubben. Jeg må innrømme at det nok har vært min dårligste sesong etter at jeg kom til England, uttaler han.

Cech blir skadefri til semifinalen
Chelsea-keeper Petr Cech måtte kaste inn håndkledet i pausen i mandagens ligakamp mot Everton, etter å ha fått et stygt kutt i leggen like under kneet i et sammenstøt med medspiller William Gallas. Tsjekkeren selv bedyrer nå imidlertid overfor BBC at han vil være spilleklar til semifinalen i FA-cupen mot Liverpool på lørdag.

Cech måtte sy ti sting i kuttet som ble forårsaket av Gallas sine knotter, og kom aldri på banen til andre omgang mot Everton. Skaden er imidlertid ikke alvorlig, så Chelseas solide sisteskanse er klar til å ta opp hanskene igjen mot de røde. Det er imidlertid langt fra sikkert at Cech vokter Chelsea-buret på Old Trafford, da andrekeeper Carlo Cudicini har stått samtlige FA-cupkamper for klubben så langt denne sesongen.