Ryan imponerte for Irland

Liverpools Jimmy Ryan overbevise da Irland U18 banket Malta. Paul Willis reddet straffe for Nord-Irland. Tidligere Liverpool-keeper Paul Jones slutter seg til QPR.

Liverpools lovende unggutt Jimmy Ryan imponerte igjen for Irland U18, da de slo Malta 3-0 i en vennskapskamp på bortebane i går.  Gjestene ledet 1-0 ved pause, i en kamp de dominerte. Malta stilte faktisk med sitt U19-lag, fordi de hadde blitt så imponert over irene da maltsernes U18-mannskap ble slått 1-0 på mandag.

Ryan var involvert i forspillet til irenes andre mål et knapt kvarter ut i andre omgang, da han gjorde seg bemerket med flott samspill med Andrew Jackson før Mark Salmon puttet ballen i mål. Liverpool-spilleren ble etter kampen trukket frem som en av fem spillere som imponerte stort for irene.

Willis reddet straffe
En annen Liverpool-spiller som har vært ute og representert sitt land er keeper Paul Willis. Han var involvert da Nord-Irland U21 spilte og vant to kamper mot Israel. Begge oppgjørene i Midt-Østen ble vunnet med sifrene 1-0. Willis kom inn fra reservebenken i den siste kampen, og ga bort et straffespark til vertene etter 72 minutter, da han la ned en av Israels spisser i feltet. Men han gjorde opp for fadesen med en fabelaktig redning.

Jones til QPR
Tidligere Liverpool-keeper Paul Jones har sluttet seg til Championship-mannskapet til Queen’s Park Rangers på en korttidskontrakt frem til sesongslutt.

38-åringen ble for en stund siden frigitt av Wolverhampton, og hadde en stående invitasjon om å vise seg frem på trening hos West Ham. Men etter samtaler på Loftus Road valgte Jones altså vest-London og Championship foran øst-London og Premier League.