Samme igjen for Spania

Xabi Alonso og Luis Garcia spiller fra start mot Tunisia i kveld. Harry Kewell stolt tross tap, og kan være med å sørge for ni av ni mulige for Liverpool.

Spania kan sikre avansement
Landslagstrener Luis Aragones skal så godt som ha bekreftet på gårsdagens pressekonferanse at man stiller med de samme elleve som begynte mot Ukraina, når man i kveld møter Tunisia.  Etter imponerende 4-0 mot Shevchenko & Co, vil tre nye poeng mot afrikanerne i praksis sikre avansement.

Spanias lag kl 21.00 i Stuttgart blir dermed:  Casillas; Ramos, Pablo, Puyol, Pernía; Senna, Xabi Alonso, Xavi, Luis Garcia; Torres,  Villa.


Avgjørende kamp for Kewell & Co
Harry Kewell hadde en gylden mulighet til å utligne mot Brasil i går, men isteden var det brassene som definitivt sikret avansement med en sen 2-0 scoring.  Det betyr at Australias møte mot Kroatia til torsdag vil være helt avgjørende for hvem som sikrer 2.plassen i gruppe F.

Tidligere har England og Nederland sikret seg billett til 1/8 finalene, og Spania er altså favoritt til å gjøre det samme mot Tunisia i kveld.  Det betyr at dersom Kewell & Co greier poeng mot Kroatia går det mot avansement for ni av ni mulige for Liverpools spillere.

- Det var frustrerende, fordi du går ut og spiller så bra mot verdensmesterne og du ender opp med tap når du synes du hadde fortjent bedre, slo Harry fast etter tapet mot Brasil.

- Kampen mot Kroatia vil bli enorm for oss og for Australia.  Det vil bety mye for fansen at vi går videre.  Vi er klare til hva som bør bli en herlig kamp.

- Jeg tror ikke vi kan satse på uavgjort mot Kroatia.  Vi må gå på banen for å vinne, det er en slik innstilling vi alltid har.  Vi beviste det mot Brasil, og jeg er stolt av alle gutta siden de viste hva vi er laget av.